Offerte aanvragen

Wallbox laadpaal

Laad uw elektrische auto op met gemak en efficiëntie door te kiezen voor een Wallbox laadpaal, verkrijgbaar bij ABC Zonnepanelen. Als u de overstap maakt naar elektrisch rijden, is het installeren van een Wallbox laadpaal een verstandige keuze, en hier is waarom.

Bij ons heeft u de keuze uit de Wallbox eMH1 laadpaal met 1 oplaadpunt of de Wallbox eMH3 met twee oplaadpunten.

Waarom een Wallbox laadpaal?

Ten eerste biedt een Wallbox laadpaal u het gemak van snel en veilig laden in uw eigen huis. U hoeft niet meer afhankelijk te zijn van openbare laadpunten of lange wachttijden. Met een Wallbox laadpaal kunt u uw auto eenvoudig opladen terwijl u thuis bent, waardoor u altijd klaar bent voor uw volgende rit.

Bovendien zorgt een Wallbox laadpaal voor een efficiëntere laadervaring. Deze laadpalen zijn ontworpen om uw auto sneller op te laden dan een standaard stopcontact. Met geavanceerde technologieën optimaliseren ze het laadproces, waardoor u kostbare tijd bespaart. Daarnaast zijn Wallbox laadpalen veilig en betrouwbaar, met ingebouwde beveiligingsfuncties om overbelasting en andere elektrische problemen te voorkomen.

Wallbox

Wat betreft het merk Wallbox, kunt u vertrouwen op hun expertise en innovatie in de industrie. Wallbox is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige laadoplossingen biedt. Ze streven naar duurzaamheid en klanttevredenheid, met oog voor zowel functionaliteit als design.

Ons aanbod Wallbox laadpalen

Bij ABC Zonnepanelen verkopen we twee verschillende modellen van de Wallbox laadpalen. De ABL Wallbox eMH1 en eMH3

ABL Wallbox eMH1

De eMH1 1W1101 is de kleinste wallbox met een vast geïntegreerde laadkabel en een type 2-koppeling. Daarmee is dit laadstation de perfecte oplossing voor het efficïent opladen van elektrische auto’s. Geschikt voor zowel de particuliere markt en het semi-openbare netwerk.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een laadaansluiting type 2 in het binnen- en buitenbereik. De geïntegreerde aardlekschakelaar garandeert een bijzonder hoge mate van bedrijfszekerheid. Onze DC-foutstroomdetectie is standaard geïntegreerd.

ABL Wallbox eMH3

Twee elektrische auto’s tegelijk opladen? Het kan met de ABL Wallbox eMH3. Ideaal voor groepinstallaties op bedrijfsparkeerterreinen, bij hotels, in parkeergarages etc. De Wallbox heeft een strak en elegant design. De laadstatus wordt aangeven door gekleurde pictogrammen.

Het laadstation heeft twee laadstopcontacten type 2 met een laadvermogen van 22 kW (1 x 22 kW of 2 x 11 kW).

De Wallbox eMH3 is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Afrekeningen en gebruikersbeheer zijn eenvoudig te bekijken via het dashboard. 

Wallbox laadpaal installeren

Bij ABC Zonnepanelen begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we verschillende wallbox laadpalen om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Onze professionals hebben uitgebreide kennis en ervaring in het installeren van laadpalen. Ze zullen ervoor zorgen dat uw wallbox correct en veilig wordt geïnstalleerd, met aandacht voor alle technische aspecten.

Als u handig bent en de installatie zelf wilt uitvoeren, kunnen we u ook voorzien van de nodige instructies en begeleiding. We willen ervoor zorgen dat u het maximale uit uw wallbox laadpaal haalt, ongeacht uw voorkeur.

Wallbox laadpaal kopen

Wacht niet langer en maak vandaag nog de overstap naar een wallbox laadpaal van ABC Zonnepanelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. U zult genieten van het gemak, de efficiëntie en de duurzaamheid van een wallbox laadpaal, en ABC Zonnepanelen staat klaar om u te helpen uw elektrische auto op te laden met groene energie.

Koop uw Wallbox bij ABC Zonnepanelen

We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en professionele leverancier van zonne-energiesystemen en laadoplossingen. Onze klanten waarderen onze persoonlijke service, kwaliteitsproducten en expertise op het gebied van duurzame energie. Bij ABC Zonnepanelen streven we ernaar om uw ervaring naadloos en probleemloos te maken, vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot aan de installatie en nazorg.