Offerte aanvragen

ABL Wallbox laadpalen

ABL Walbox laadpalen zijn compacte laadstations voor thuisgebruik, semi-openbaar en openbaar gebruik. Gebruiksvriendelijke en duurzame laadstations met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uw elektrische auto opladen aan uw eigen Wallbox laadpaal? Bekijk hier de mogelijkheden!

ABL: de pionier op het gebied van eMobility

Dit Duitse familiebedrijf positioneert zich als de pionier op het gebied van elektromobiliteit. Ze produceren wallboxen en laadpalen voor particulier, semi-openbaar een openbaar gebruik. Gebruiksvriendelijke (groot aanraakscherm) en duurzame laadstations met een goede prijs-kwaliteitverhouding. ABL is één van de toonaangevende spelers op het gebied van de energietransitie. 

Modellen Wallbox laadpalen

ABC Zonnepanelen heeft 2 types Wallbox laadpalen in het assortiment. De eMH1 Wallbox en de eMH3 wallbox. Een compact laadstation met 1 laadpunt voornamelijk geschikt voor thuisgebruik en een laadstation met 2 oplaadpunten. Geschikt voor het opladen van 2 elektrische auto's tegelijk en daarom ook interessant voor semi- openbaar en openbaar gebruik. Wallbox laadpalen kunnen zowel aan de muur als op een zuil gemonteerd worden. 

ABL Wallbox eMH1

Heeft u een elektrische auto? Dan is dit het ideale laadstation voor bij u thuis. Een compact laadstation met een groot gebruiksvriendelijk scherm voorzien van het eMS Home Energy Management System, geïntegreerde temperatuurbewaking, detectie van DC-foutstroom en instelbare laadstroom. 

ABL Wallbox eMH3

Een laadpaal met twee laadpunten en een laadvermogen tot 44 kW. Ideaal wanneer u thuis meerdere elektrische auto's heeft of voor commerciële toepassingen zoals bij horecagelegenheden, supermarkten of uw bedrijfsgebouw. 

Kenmerken ABL Wallboxen 

eMS home: met het eMS Home Energy Home Management System kunt u efficiënt gebruik maken van elektrictieit op uw auto op te laden. De laadstatus en de huidige belasting van de afzonderelijke fasen kunnen op elk moment grafisch worden afgelezen via de webinterface. 

DC foutstroomdetectie: de eMH Walboxen worden automatisch 30 seconden onderbroken wanneer er een hoge DC stroom wordt gedecteerd. Na afloop start het systeem automatisch opnieuw op. 

Fasenstroom meting: dankzij de fasenstroommeting wordt asymmetrie opgespoord en beschermd. 

RFID-beveiliging: de Wallbox eMH3 maakt gebruik van de RFID-beveiliging waarbij de laadpaal alleen ontgrendelt wordt als de RFID-kaart aanwezig is. 

Geïntegreerde temperatuurbewaking: de laadstroom wordt automatisch begrenst zodat overbehitting voorkomen wordt. Wanneer de temperatuur van de Wallbox de limiet overschrijft wordt het laadvermogen verminderd of helemaal uitgeschakeld. Als de temperatuur daalt wordt de laadpaal automatisch weer ingeschakeld. 

Regelbare laadstroom: de laadstroom kan in stappen van 1 Ampère worden aangepast. 

Belastingbeheer CCMS: de eMH3 Wallbox beschikt over het CCMS load management systeem. Hiermee wordt de elektriciteit gelijkmatig verdeeld over de twee oplaadpunten zonder de netaansluiting te overbelasten. 

Wallbox installateur

ABC Zonnepanelen is installateur van de ABL Wallboxen in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Van het adviseren, verkopen en installeren tot het onderhoud en eventuele reparatie van uw laadpaal. U kunt bij ons terecht!

Offerte Wallbox laadstation

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor uw ABL Wallbox laadpaal!