Offerte aanvragen

Accessoires voor uw laadpaal

Bij een laadpaal kunnen diverse accessoires geleverd worden. ABC Zonnepanelen biedt onderstaande laadpaal accessoires aan.

Laadpaal offerte aanvragen

Smart Charging Network

Meerdere laadstations op uw bedrijfsparking? Met het Smart Charging Network van Alfen stemmen alle laadstations de laadsnelheid onderling af. Het beschikbare vermogen wordt zo eerlijk verdeeld over de op te laden elektrische auto’s. Wanneer een auto is volgeladen krijgen de andere aangesloten auto’s automatisch meer laadvermogen. Hoewel de laadstations functioneren als groep, blijven ze individueel benaderbaar en stuurbaar.

Laadvermogen uitbreiden

Wilt u uw elektrische auto sneller opladen? Heeft u een nieuw elektrische auto met een groter laadvermogen? Met de Alfen Power Increase kunt u de laadstroom per uitgang verhogen naar 32 Ampère.

Alfen verkeersbord

Met het Alfen EV verkeersbord op paal duidt u het oplaadpunt voor elektrische auto’s aan. Het herkenbare bord is blauw van kleur met een witte P en een grafische afbeelding van een elektrische auto met stekker. Perfect om aan te geven dat die parkeerplaats gereserveerd is voor het opladen van elektrische auto’s.  

Laadpaal accessoires bestellen

De laadpaal accessoires van Alfen zijn te bestellen via onze website. Wilt u meer informatie over Alfen accessoires mail naar info@abczonnepanelen of bel ons via 0115 – 72 99 98. Natuurlijk adviseren wij u bij uw informatieaanvraag of offerteaanvraag ook over deze laadpaal accessoires.