Offerte aanvragen

Hoe lees ik de resultaten af van mijn zonnepanelen via de omvormer?

Ten eerste moet u zorgen dat Bluetooth geactiveerd is. Is dit niet het geval, activeer dan of uw computer is voorbereid voor Bluetooth en ga dan naar de site van het merk van uw computer. Daar kunt u bij drivers en software Bluetooth downloaden. U  moet wel een typenummer van uw computer invoeren. Daarna gaat u de site van SMA: http://www.sma-benelux.com/nl_BE/producten/software/sunny-explorer.html en installeert u Sunny Explorer. U vult een gebruikersnaam en wachtwoord 0000 in.

Bekijk alle veel gestelde vragen

Andere vragen in de categorie Techniek