Offerte aanvragen

Zonnepanelen van aanvraag tot plaatsing

Zonnepanelen offerte aanvragen

Wij geven u graag inzicht in onze werkwijze. Wilt u zonnepanelen laten installeren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wegens de enorme drukte duurt het op het moment wat langer voor we contact met u op kunnen nemen. Excuses voor het ongemak. We doen ons best.

Stap 1: Aanvragen offerte

Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan voor het kopen en/of installeren van zonnepanelen. Wij vragen om uw naam, adres- en contactgegevens. In het opmerkingenveld geeft u meer informatie over uw woning of bedrijfspand en wensen.

Stap 2: Reactie of uw offerteaanvraag

U ontvangt binnen 1 of 2 werkdagen een reactie van ons. We maken graag een afspraak om bij u langs te komen om de situatie en mogelijkheden in de kaart te brengen.

Stap 3: Afspraak – we komen bij u langs

Onze adviseur komt langs om u een passende offerte aan te kunnen bieden. We brengen uw wensen in kaart, bekijken het huidige stroomverbruik, meten het dak op en bekijken de oriëntatie (ligging) van uw dak.

Stap 4: Offerte

Op basis van het bezoek van onze adviseur brengen wij een offerte uit. Soms ontvangt u de offerte ter plaatse bij het bezoek van onze adviseur. Wanneer dit niet direct mogelijk is ontvangt u binnen 5 werkdagen na het bezoek de offerte. De offertes van ABC Zonnepanelen zijn 30 dagen geldig.

Stap 5: Inplannen installatie zonnepanelen

Wanneer u akkoord geeft op de offerte plannen we een afspraak in voor het installeren van de zonnepanelen. Door de enorme drukte en de hoge energieprijzen kan de wachttijd oplopen.

Stap 6: Service en onderhoud na installatie

We gaan er niet van uit, maar mocht er een defect zijn aan uw zonnepanelen dan lossen we dat graag voor u op.  

Altijd het beste rendement uit uw zonnepanelen halen? Sluit dan een onderhoudsabonnement af. Tijdens een onderhoudsbeurt worden de zonnepanelen gereinigd en nagekeken.