Offerte aanvragen

Zonneboilers

De aanschaf van een zonneboiler biedt u een aantal voordelen. U bespaart jaarlijks 50% op uw energie die gebruikt wordt voor het verwarmen van uw tapwater. Bovendien hoeft u nauwelijks tijd en aandacht te besteden aan uw zonneboiler. Er dient enkel jaarlijks een kleine check plaats te vinden. U bespaart dus op een zeer makkelijk manier op uw energiekosten terwijl u ook nog eens bijdraagt aan de verduurzaming van uw huis. De aanschaf van een zonneboiler zorgt namelijk voor een verbetering van het energielabel van uw huis.

Zonneboilers zijn perfect voor iedere situatie

Een zonneboiler is geschikt voor ieder huis en kan gemakkelijk op ieder huis worden geïnstalleerd. Een zonneboiler kan op eenvoudige wijze worden aangesloten op uw cv-installatie. Een zonneboiler begint direct na installatie met het opwekken van energie. U ervaart dus meteen de voordelen die een zonneboiler met zich meebrengt. Bovendien zijn al onze zonneboilers te combineren met onze zonnepanelen. Dus ook als u al zonnepanelen heeft, is een zonneboiler een perfecte optie voor het opwekken van extra duurzame energie.

Kies voor een zonneboiler van ABC Zonnepanelen

Wanneer u kiest voor een zonneboiler van ABC Zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, maar ook voor een korte terugverdientijd en de beste kwaliteit. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben meer dan 10 jaar ervaring en installeren uw zonneboiler binnen een mum van tijd. Interesse in de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u verder.