Offerte aanvragen

Sunpower P 6 405 wp All Black met accu

Sunpower P6 405 met Accu. De SunPower Performance 6 panelen zijn krachtiger, efficiënter en hebben een hoger rendement dan de standaard (conventionele) zonnepanelen. Dit komt o.a. door de LeTID/LID-reistente zonnecellen, de bifacial energieopvang en een lagere temeperatuurcoëfficiënt. Ze leveren tot wel 8% meer energie over een periode van 25 jaar en u krijgt 25 jaar garantie op dit type zonnepanelen. Een elegant, betrouwbaar zonnepaneel dat past op ieder dak. 

Ontvang 5% korting op uw zonnepanelen!

Tot en met 30 september profiteert u van onze zomeraanbieding. U krijgt 5% korting op de zonnepanelen, met uitzondering van de opties en installatie.

Waarom een thuisaccu?

Thuisaccu's zijn de laatste jaren steeds populairder geworden bij huishoudens over de hele wereld. En dat is niet zo gek! Een thuisaccu kan namelijk een geweldige investering zijn voor je huis en je portemonnee.Allereerst biedt een thuisaccu je de mogelijkheid om zonne-energie op te slaan die overdag wordt opgewekt, zodat je deze later kunt gebruiken wanneer de zon niet schijnt. Hierdoor kun je de hoeveelheid energie die je van het elektriciteitsnet gebruikt aanzienlijk verminderen en uiteindelijk besparen op je energierekening.

Bovendien biedt een thuisaccu je de mogelijkheid om zelfvoorzienend te zijn in geval van een stroomstoring. Dit kan van onschatbare waarde zijn, vooral als je in een gebied woont waar stroomuitval vaak voorkomt. Met een thuisaccu kun je namelijk nog steeds genieten van de voordelen van zonne-energie, zelfs als het elektriciteitsnet uitvalt. Maar een thuisaccu biedt nog meer voordelen! Zo is het ook een milieuvriendelijke optie. Door het gebruik van zonne-energie vermindert een thuisaccu de hoeveelheid broeikasgassen die anders zouden worden uitgestoten door het gebruik van fossiele brandstoffen. Kortom, een thuisaccu is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. 

Als de salderingsregeling verder wordt afgebouwd is het interessant om na te denken over u eigen energieopslag. 

Bewezen betrouwbaarheid

Een eigen ontwerp met shinglecellen biedt maximale duurzaamheid in alle weersomstandigheden, met sterkere celverbindingen die zorgen voor meer weerstand tegen de belasting van dagelijkse temperatuurschommelingen, redundante elektrische paden die de impact van celbreuk verminderen en een geavanceerde elektrische architectuur die beter bestand is tegen de effecten van schaduw en de vorming van hotspots vermindert.

Meer energie. Meer besparingen.

Garantie op product en vermogen 25 / 25 jaar

Gegarandeerd minimumuitgangsvermogen in jaar 1 98,0%

Maximale jaarlijkse degradatie 0,45%

Thuisbatterijen hebben als doel om tijdelijk het overschot aan opgewekte zonne-energie op te slaan en daarmee te voorkomen dat deze energie wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Deze opgeslagen energie kan dan op een later tijdstip op dezelfde dag worden gebruikt zodat de accu weer leeg is voordat het PV-systeem de batterij weer oplaadt. De dag erna zal deze cyclus zich herhalen. Thuisbatterijen bieden uitkomst wanneer het terugleveren van energie aan het net niet wenselijk is.

Niet voor doe-het-zelvers

SMA: Het Duitse SMA is wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers. De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99 % en realiseren zo een hogere stroomproductie. Het meermaals bekroonde productassortiment van SMA bevat zonne-energie omvormers voor installaties op het dak, grootschalige zonne-energie projecten en eilandsystemen.

Sunny Boy 1.5/2.5 is de perfecte omvormer voor kleine zonnestroominstallaties. Zijn breed ingangsspanningsbereik van 80 tot 600 V, veelzijdigheid en flexibiliteit in paneelkeuze zijn indrukwekkend. De installatie gebeurt snel en eenvoudig dankzij het laag gewicht en kleine afmeting. Na een eenvoudige inbedrijfsstelling via WebUI is de Sunny Boy 1.5/2.5 klaar voor gratis monitoring via het eigen draadloze netwerk van het toestel of online via Sunny Portal of Sunny Places.

Hij is meer dan een omvormer, de nieuwe Sunny Boy 3.0-4.0: de opvolger van de wereldwijd succesvolle Sunny Boy 3000-5000TL.

Dankzij de geïntegreerde SMA Smart Connected service biedt deze omvormer 100% comfort aan eigenaars en installateurs van zonnestroominstallaties. De automatische omvormer monitoring door SMA, die de werking van de omvormer analyseert, brengt de installateur onmiddellijk op de hoogte van eventuele storingen, om zo een optimale service en maximale beschikbaarheid van de installatie te garanderen.

De Sunny Boy 3.0-4.0 is ideaal voor de opwekking van zonnestroom in particuliere huishoudens.

Krachtige technologie in de kern van het Enphase-systeem.

Zonnepanelen zijn misschien het meest zichtbaar, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormer technologie is de meest kritische beslissing die u zal maken wanneer u kiest voor zonne-energie. Enphase Micro-Omvormers bieden de meest geavanceerde technologie op de markt, dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid, en ongelooflijke intelligentie.