Offerte aanvragen

Sunpower Maxeon 6 AC 445wp

De toonaangevende betrouwbaarheid en capaciteit van SunPower-zonnepanelen wordt gecombineerd met micro-omvormertechnologie om het maximale uit uw dak te halen. Kies nu voor de combinatie van de krachtigste en duurzaamste panelen op de markt met een mirco-omvormer per zonnepaneel. Optimaal rendement gegarandeerd! Verkrijgbaar in sets van 4 tot 32 panelen inclusief Enphase IQ8 omvormer. 

Tot 20% korting op de zonnepanelen, omvormer en het installatiemateriaal.

Sunpower offerte aanvragen

Residentiëel paneelHoge prestaties en uitermate duurzaam

Geïntegreerde AC-module met het hoogste vermogen

Koploper op het gebied van duurzame productie! De nieuwe SunPower® Maxeon®- 6 AC-module is een combinatie van het krachtigste zonnepaneel voor residentieel gebruik en ’s werelds meest geavanceerde omvormertechnologie. Het resultaat is een elegante oplossing die past op elk dak, uitgebreid getest en dus opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden: temperatuurschommelingen, windstoten, vocht, hagel, enzovoort. Daarom gaan we ervan uit dat Maxeon-panelen een bruikbare levensduur van ruim 40 jaar bieden.

Toonaangevende efficiëntie betekent meer vermogen en besparingen per beschikbare oppervlakte. Met minder panelen vereist, is minder echt meer. Meer energie. Meer besparingen.

Ontworpen om in 25 jaar 60% meer energie te leveren in dezelfde ruimte in realistische omstandigheden zoals gedeeltelijke schaduw en hoge temperaturen. 

• Geïntegreerde AC-module met het hoogste vermogen

• 25-jaar beperkte productgarantie gedekt door Enphase

• Ontworpen en gekalibreerd door Enphase voor SunPower AC-modules

Niet voor doe-het-zelvers