Offerte aanvragen

Sunpower Maxeon 6 AC 425wp

Met deze SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen kiest u voor het beste van twee werelden! De Maxeon-panelen zijn de krachtigste en meest duurzame zonnepanelen van dit moment en die worden gecombineerd met de SunPower AC-module waarbij elk paneel een eigen micoro-omvormer heeft. Met de Enphase-micro-omvormer per paneel wordt een optimaal rendement van uw zonnepaneel systeem gegarandeerd. Verwachte levensduur: 40 jaar! ABC Zonnepanelen bied de SunPower Maxeon 6 AC panelen aan in sets van 4 tot 32 panelen inclusief Enphase IQ omvormer.


Nu tot 20% korting op de zonnepanelen, omvormer en het installatiemateriaal.

Sunpower offerte aanvragen

SunPower AC-modulesystemen combineren toonaangevende zonnetechnologie met technologisch geavanceerde micro-omvormers van Enphase om het potentieel van uw dak optimaal te benutten.

Geïntegreerde AC-module met het hoogste vermogen

Koploper op het gebied van duurzame productie

De nieuwe SunPower® Maxeon®- 6 AC-module is een combinatie van het krachtigste zonnepaneel voor residentieel gebruik en ’s werelds meest geavanceerde omvormertechnologie. Het resultaat is een elegante oplossing die past op elk dak

Wat is een micro-omvormer?

Een micro-omvormer is een klein elektronisch apparaat dat onder elk zonnepaneel zit. De belangrijkste taak ervan is het omvormen van de gelijkstroom (DC) van de zonnepanelen naar wisselstroom (AC) voor gebruik in uw woning of teruglevering naar het elektriciteitsnet.‚Äč

uitgebreid getest en dus opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden: temperatuurschommelingen, windstoten, vocht, hagel, enzovoort. Daarom gaan we ervan uit dat Maxeon-panelen een bruikbare levensduur van ruim 40 jaar bieden.

Toonaangevende efficiëntie betekent meer vermogen en besparingen per beschikbare oppervlakte. Met minder panelen vereist, is minder echt meer.

Meer energie. Meer besparingen.

Ontworpen om in 25 jaar 60% meer energie te leveren in dezelfde ruimte in realistische omstandigheden zoals gedeeltelijke schaduw en hoge temperaturen. 

• Geïntegreerde AC-module met het hoogste vermogen

• 25-jaar beperkte productgarantie gedekt door Enphase

• Ontworpen en gekalibreerd door Enphase voor SunPower AC-modules

Niet voor doe-het-zelvers