Offerte aanvragen

Sunpower Maxeon 3 430wp

Het SunPower Maxeon 3 zonnepaneel in het krachtigste, meest duurzame zonnepaneel van dit moment. Met een opbrengst van 35% meer energie gedurende 25 jaar blijven uw SunPower-panelen goed presteren en u besparen! Verwachte levensduur van de Maxeon-panelen is 40 jaar. Verkrijgbaar Bij ABC Zonnepanelen in sets van 4 tot 30 panelen inclusief omvormer. 

Tot 20% korting op de zonnepanelen, omvormer en het installatiemateriaal.

Sunpower offerte aanvragen

Koploper op het gebied van duurzame productie

Met onze SunPower Maxeon-panelen - en de fabrieken waarin ze worden geproduceerd - leggen we de lat voor milieu- en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog. Hieronder staan een aantal belangrijke certificeringen en onderscheidingen die sommige van onze producten en fabrieken hebben ontvangen.

SunPower® Maxeon®-zonnepanelen zijn met veel zorg ontworpen, uitgebreid getest en dus opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden: temperatuurschommelingen, windstoten, vocht, hagel, enzovoort. Daarom gaan we ervan uit dat Maxeon-panelen een bruikbare levensduur van ruim 40 jaar bieden.

Toonaangevende efficiëntie betekent meer vermogen en besparingen per beschikbare oppervlakte. Met minder panelen vereist, is minder echt meer.

Meer energie. Meer besparingen.

 Het SunPower Maxeon 3-zonnepaneel is zo ontworpen dat het gedurende 25 jaar 35% meer energie levert met hetzelfde oppervlak in reële omstandigheden, waarin bijvoorbeeld sprake is van gedeeltelijke

schaduw en hoge temperaturen.

Niet voor doe-het-zelvers

SMA: Het Duitse SMA is wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers. De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99 % en realiseren zo een hogere stroomproductie. Het meermaals bekroonde productassortiment van SMA bevat zonne-energie omvormers voor installaties op het dak, grootschalige zonne-energie projecten en eilandsystemen.

Sunny Boy 1.5/2.5 is de perfecte omvormer voor kleine zonnestroominstallaties. Zijn breed ingangsspanningsbereik van 80 tot 600 V, veelzijdigheid en flexibiliteit in paneelkeuze zijn indrukwekkend. De installatie gebeurt snel en eenvoudig dankzij het laag gewicht en kleine afmeting. Na een eenvoudige inbedrijfsstelling via WebUI is de Sunny Boy 1.5/2.5 klaar voor gratis monitoring via het eigen draadloze netwerk van het toestel of online via Sunny Portal of Sunny Places.

Hij is meer dan een omvormer, de nieuwe Sunny Boy 3.0-4.0: de opvolger van de wereldwijd succesvolle Sunny Boy 3000-5000TL.

Dankzij de geïntegreerde SMA Smart Connected service biedt deze omvormer 100% comfort aan eigenaars en installateurs van zonnestroominstallaties. De automatische omvormer monitoring door SMA, die de werking van de omvormer analyseert, brengt de installateur onmiddellijk op de hoogte van eventuele storingen, om zo een optimale service en maximale beschikbaarheid van de installatie te garanderen.

De Sunny Boy 3.0-4.0 is ideaal voor de opwekking van zonnestroom in particuliere huishoudens.