Offerte aanvragen

Monosol IBC 435 wp All Black

Intersolar: IBC Solar presenteert nieuw jubileumzonnepaneel met TOPCon-zonnecellen. IBC SOLAR heeft op de vakbeurs Intersolar Europe ter gelegenheid van zijn 40-jarige jubileum het nieuwe zonnepaneel IBC MonoSol 435 Black Gen 2 gepresenteerd. De pv-module is uitgerust met TOPCon-zonnecellen.

Tot 20% korting op de zonnepanelen, omvormer en het installatiemateriaal.

Zonnepanelen offerte aanvragen

Monosol IBC 435 WP zonnepanelen

Krachtig, elegant, vooruitstrevend.

Voordelen van de Monosol panelen

IBC SOLAR stelt u dit jaar de efficiënte IBC MonoSol 435 jubileummodule voor. Deze module is uitgerust met TOPCon cel technologie waarmee zeer hoge rendementen worden behaald. Dit verhoogt het modulevermogen op hetzelfde oppervlakte.

IBC zonnepanelen is een eigen label van de groothandel IBC. De groothandel IBC is opgericht in Duitsland in 1982. IBC zonnepanelen zijn er in een EcoLine en een PremiumLine. De EcoLine panelen worden in een fabriek buiten Europa geproduceerd en de PremiumLine zonnepanelen worden in Europa geproduceerd. IBC maakt hierbij gebruik van externe fabrieken. Voor de consument heeft een eigen label als nadeel dat de labelhouder zelf bepaalt wie hij als fabrikant kiest. Bij die keuze speelt niet alleen kwaliteit een rol, maar ook de prijs.

Op dit moment kunnen wij helaas geen Doe het zelf pakketten uitleveren.

Wit u een compleet doe het zelf pakket moet u het helaas zelf bij ons ophalen. Excuses voor het ongemak.

Ervaar zelf de voordelen

Monosol  hanteert een strikte distributiepolicy waarbij zeer selectief distributeurs worden aangesteld, waaronder ABC Zonnepanelen. Wilt u ook de vele voordelen ervaren van de 420 WP  Black zonnepanelen van  Monosol IBC? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0115 729 998 of door een e-mail naar info@abczonnepanelen.nl te sturen.