Offerte aanvragen

Meyer Burger 380 wp All Black

Ontwikkeling in Zwitserland, productie in Duitsland. Bent u op zoek naar zonnepanelen die discreet opgaan in de omgeving? Kies dan voor de Meyer Burger zonnepanelen. Ingetogen en prachtig design. De Meyer Burger All Black zonnepanelen hebben een matzwart frame, een zwarte achterplaat en zwarte cellen die zorgen voor een volledig zwarte esthetiek. Verkrijgbaar in sets van 4 tot 32 panelen inclusief omvormer.

Ontvang 5% korting op uw zonnepanelen!

Tot en met 30 september profiteert u van onze zomeraanbieding. U krijgt 5% korting op de zonnepanelen, met uitzondering van de opties en installatie.

Meyer Burger Mono NSI 380 WP zonnepanelen

Ontwikkeling in Zwitserland, productie in Duitsland

Krachtig, elegant, vooruitstrevend

Voordelen van de Meyer Burger

Meyer Burger Mono NSI 380 wp, All Black paneel.

Meyer Burger zonnepanelen hebben 20% meer energieopbrengst – ook bij lage lichtsterkte; ’s morgens of ’s avonds of als het bewolkt is

Dankzij de door Meyer Burger zonnecellen/SmartWire® technologie, behaalde Meyer Burger een krachtige energieopbrengst dan modules met gedeelde PER-technologieën. Dat maakt Meyer Burger zonnemodules tot de krachtigste op de markt. slijtvast en efficiënt.

Meyer Burger denkt ook aan het mileu 99% van de zonnepanelen wordt gerecycled.

Ingetogen en prachtig design.

Op dit moment kunnen wij helaas geen Doe het zelf pakketten uitleveren.

Wit u een compleet doe het zelf pakket moet u het helaas zelf bij ons ophalen. Excuses voor het ongemak.

Ervaar zelf de voordelen

Meyer Burger hanteert een strikte distributiepolicy waarbij zeer selectief distributeurs worden aangesteld, waaronder ABC Zonnepanelen. Wilt u ook de vele voordelen ervaren van de 380 WP ALL Black zonnepanelen van kwaliteitsmerk MEYER BURGER? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0115 729 998 of door een e-mail naar info@abczonnepanelen.nl te sturen.