Offerte aanvragen

DRL E-Comfort Klima

Wilt u een stijlvolle, duurzame en geruisloze verwarming? Kies dan voor deze DRL E-Comfort Klima elektrische verwarming met of zonder Wifi. Verkrijgbaar in vier verschillende wandmodellen in het wit of grijs. 

Beschikbare afmetingen elektrische radiator

De DRL E-Comfort Klima verwarming is beschikbaar in een hoogte van 50,4 centimeter en vier breedtes:

Hoogte: 50,4 centimeter

Breedte: 67,5 cm, 79 cm, 101 cm of 124 centimeter. 

Warmtevermogen

Deze stijlvolle verwarming is verkrijgbaar in 750, 1000, 1500 of 2000 Watt. Hoeveel wattage jouw elektrische verwarming nodig heeft is onder andere afhankelijk van: 

 • groote van de te verwarmen ruimte;
 • is het hoofdverwarming of bijverwarming;
 • de ligging van de te verwarmen ruimte
 • type ruimte (woonkamer, badkamer etc.)
 • isolatie
 • eventuele begelazing in de ruimte (type glas)
 • aantal buitenmuren. 

We komen graag bij u langs om u te adviseren welk wattage uw elektrische verwarming nodig heeft. 

Energiebesparing met deze elektrische Klima verwarming

Deze elektrische verwarming is speciaal ontwikkeld om zo min mogelijk energie te verbruiken. Zo beschikt de Klima over drie instelbare programma's, een bewegingssensor, een verbruiksdisplay en een energiebesparende veiligheidsfunctie. 

 1. Passend bij uw leefsituatie kunt u kiezen uit drie verschillende programma's.
 • Een programma voor particulier gebruik
 • een programma voor kantoren
 • een programma voor weekendgebruik. 
 1. Een bewegingssensor die de radiator afstemt op uw persoonlijke leefpatroon. Wannneer u niet aanwezig bent in de ruimte daalt de temperatuur automatisch. 
 2. Een energiebesparende functie die ervoor zorgt dat de radiator in stand-by stand gezet wordt wanneer de temperatuur snel daalt. Dit voorkomt warmteverspilling. 
 3. Op het verbruiksdisplay kunt u zien of de temperatuur die je hebt ingesteld wellicht niet teveel elektriciteit opwekt. 

Display of Wifi bediening

De Klima verwarming is eenvoudig te bedienen via het geïntegreerde digitale display waarmee u handmatig alle regelfuncties kunt instellen, zoals een energiebesparend weekprogramma of het comfortniveau. 

DRL EcoDesign thermostaat

De DRL EcoDesign thermostaat is voorzien van een energiebesparend dag/weekprogramma, een open raam sensor, een bewegingssensor, antivorst, een kinderslot en een proportionele temperatuur regeling. Met deze elektronische temperatuurregeling en het energiebesparden dag/week programma maakt u zo efficiënt mogelijk gebruik van de elektrische verwarming. 

DRL Design Radiatoren

DRL is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische radiatoren. Ze spelen in op de steeds veranderende markt, zo ook op de toename van zonnepanelen. DRL uit Breda kenmerkt zich door unieke en onderscheidende radiatoren, exclusiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijsstelling. Zowel maatwerk als standaard producten kunnen geleverd worden. 

ABC Zonepanelen uw installateur

We adviseren u graag over de DRL E-Comfort Klima elektrische verwarming. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een adviesgesprek via 0115729998 of info@abczonnepanelen.nl.