Offerte aanvragen

DRL E-Comfort Deva

Een fraai design gecombineerd met slimme handigheidjes zoals een in te stellen weekprogramma maken deze E-Comfort Deva verwarming perfect voor de badkamer. 

Dual verwarmings-systeem

De Deva heeft een dual verwarmingssysteem met een totaal vermogen van 1500 Watt. Van deze 1500 Watt wordt 150 Watt afgegeven door straling en 1350 Watt door de ingebouwde Fan Heater. 

Fan Heater

Deze verwarming beschikt over een Fan Heater. Een systeem dat zorgt voor een elektronische temperatuurregeling met een energiebesparend dag/weekprogramma. Wanneer u afwijkt van uw dagprogramma zorgt de Fan Heater ervoor dat u binnen enkele minuten toch een warme badkamer hebt. 

Handdoek beugels en touchscreen bediening

Met twee verstelbare aluminium handdoek beugels kunt u uw handdoeken goed laten drogen. De verwarming een graadje hoger zetten of een weekje vakantie porgrameren? Het kan eenvoudig via de touchscreen bediening. 

Kleuren en afmetingen elektrische verwarming

Deva radiator is leverbaar met een hoogte van 105 centimeter en een breedte van 52 centimeter. Verkrijgbaar in drie kleuren: DEVA IGP-Colour wit, 901 DEVA Spiegel en DEVA zwart. 

DRL Design Radiatoren

DRL is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische radiatoren. Ze spelen in op de steeds veranderende markt, zo ook op de toename van zonnepanelen. DRL uit Breda kenmerkt zich door unieke en onderscheidende radiatoren, exclusiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijsstelling. Zowel maatwerk als standaard producten kunnen geleverd worden. 

ABC Zonepanelen uw installateur

We adviseren u graag over de mogelijkheden van de DRL E-Comfort Deva verwarming. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een adviesgesprek via 0115729998 of info@abczonnepanelen.nl.