Offerte aanvragen

DRL E-Comfort Claudia EcoDesign DIGI

Een tijdloze elektrische badkamerradiator met een digitale EcoDesign thermosstaat die werkt op de ruimtetemperatuur. Verkrijgbaar in diverse hoogtes, breedtes en kleuren. 

Beschikbare afmetingen elektrische radiator

De DRL E-Comfort Claudia EcoDesign DIGI badkamerradiator is beschikbaar in 4 verschillende hoogte afmetingen en drie verschilende breedtes. 

Hoogte: 180,7 cm, 141,1 cm , 76,3 cm of 19,5 cm.

Breedte: 40 cm, 50 cm of 60 cm. 

Warmtevermogen

Deze klassieke badkamerradiator is verkrijgbaar in 400, 500, 600, 700, 900 en 1200 Watt. Hoeveel wattage jouw elektrische verwarming nodig heeft is onder andere afhankelijk van: 

  • groote van de te verwarmen ruimte;
  • is het hoofdverwarming of bijverwarming;
  • de ligging van de te verwarmen ruimte
  • type ruimte (woonkamer, badkamer etc.)
  • isolatie
  • eventuele begelazing in de ruimte (type glas)
  • aantal buitenmuren. 

We komen graag bij u langs om u te adviseren welk wattage uw elektrische verwarming nodig heeft. 

DRL EcoDesign thermostaat

De DRL EcoDesign thermostaat is voorzien van een dag-weekklok, een open raam sensor, een verlicht display antivorst en een kinderslot. Met deze elektronische temperatuurregeling en het energiebesparden dag/week programma maakt u zo efficiënt mogelijk gebruik van de elektrische verwarming. 

DRL Design Radiatoren

DRL is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische radiatoren. Ze spelen in op de steeds veranderende markt, zo ook op de toename van zonnepanelen. DRL uit Breda kenmerkt zich door unieke en onderscheidende radiatoren, exclusiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijsstelling. Zowel maatwerk als standaard producten kunnen geleverd worden. 

ABC Zonepanelen uw installateur

We adviseren u graag over de DRL E-Comfort Claudia EcoDesign raditor. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een adviesgesprek via 0115729998 of info@abczonnepanelen.nl.