Offerte aanvragen

DRL E-Comfort Claudia Blow

Op zoek naar een tijdloze elektrische verwarming voor uw badkamer? Dan is deze DRL E-Comfort Claudia Blow wellicht iets voor u. De verwarming werkt op basis van de ruimte temperatuur en heeft een geïntegreerde Fan Heater met een extra vermogen van 1000 Watt. 

Beschikbare afmetingen elektrische radiator Claudia Blow

De DRL E-Comfort Claudia Blow badkamerradiator is beschikbaar in 4 verschillende hoogte afmetingen en een breedte van 50 centimeter. 

Hoogte: 187 cm, 147,4 cm, 125,8 cm of 82,6 cm. 

Breedte: 50 centimeter. 

Warmtevermogen

Deze tijdlozen elektrische badkamerradiator is verkrijgbaar in een radiator van 500, 700, 900 en 1000 Watt + een Fan Heater van 1000 Watt. Hoeveel wattage jouw elektrische verwarming nodig heeft is onder andere afhankelijk van: 

  • groote van de te verwarmen ruimte;
  • is het hoofdverwarming of bijverwarming;
  • de ligging van de te verwarmen ruimte
  • type ruimte (woonkamer, badkamer etc.)
  • isolatie
  • eventuele begelazing in de ruimte (type glas)
  • aantal buitenmuren. 

We komen graag bij u langs om u te adviseren welk wattage uw elektrische verwarming nodig heeft.

Fan Heater

Deze verwarming beschikt over een Fan Heater. Een systeem dat zorgt voor een elektronische temperatuurregeling met een energiebesparend dag/weekprogramma. Wanneer u afwijkt van uw dagprogramma zorgt de Fan Heater ervoor dat u binnen enkele minuten toch een warme badkamer hebt. 

Kleuren Claudia Blow elektrische verwarming

Standaard wordt de DRL Clauda Blow radiator geleverd in RAL kleur 9016. Tegen meerprijs is de verwarming in verschillende Cordivari kleuren beschikbaar. 

DRL Design elektrische verwarmingen

DRL is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische radiatoren. Ze spelen in op de steeds veranderende markt, zo ook op de toename van zonnepanelen. DRL uit Breda kenmerkt zich door unieke en onderscheidende radiatoren, exclusiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijsstelling. Zowel maatwerk als standaard producten kunnen geleverd worden. 

ABC Zonepanelen uw installateur

We adviseren u graag over de mogelijkheden van de DRL E-Comfort Claudia Blow elektrische verwarming. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een adviesgesprek via 0115729998 of info@abczonnepanelen.nl.