Offerte aanvragen

Elektrisch verwarmen met elektrische radiatoren

Elektrische verwarmen is mogelijk met onze elektrische radiatoren. Met elektrische radiatoren kunt u overal waar een stopcontact aanwezig is uw woning verwarmen. Onze elektrische verwarmingen zijn beschikbaar in diverse stijlen.

Elektrische verwarming als alternatief

Bent u op zoek naar een alternatief voor uw gas of houtkachel? Elektrische radiatoren zijn in principe gewone radiatoren, maar dan op stroom.

Elektrisch verwarmen kan ingezet worden als een (duurzaam) alternatief voor gewoon verwarmen. Zeker in combinatie met zonnepanelen.

Voordelen elektrische verwarming

  • Flexibel en gemakkelijk te plaatsen waar een stopcontact aanwezig is.
  • Stijlvol en zonder ‘lelijke’ buizen.
  • Elektrische radiatoren zijn geruisloos.
  • Ruimtetemperatuur is exact in te stellen.
  • Snel en efficiënt verwarmen met een elektrische voeding uit zonnepanelen of in combinatie met een warmtepomp.

Mogelijkheden van een elektrische radiator

Elektrische radiatoren zijn beschikbaar in tal maten en uitvoeringen. Doordat er niet gewerkt wordt met aansluitingen op de CV, en hierdoor geen buizen nodig zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van ‘standaard’ modellen tot design. Het kan allemaal.

Verticale elektrische radiator

Bent u op zoek naar een verticale radiator, bijvoorbeeld een buizenradiator voor de badkamer? Bekijk de DRL Claudia modellen.

Moderne elektrische radiatoren

Op zoek naar een elektrische radiator met een moderne afwerkingen.

De DRL E-Comfort Klima past in iedere kamer en bij iedere stijl. Deze standaard radiator is afgewerkt met een gladde buitenkant. Bekijk deze radiator.

Elektrische design radiator

Op zoek naar een elektrische radiator met een uniek ontwerp? We hebben een aantal radiatoren die verder gaan dan een ‘gewoon’ ontwerp. Bekijk onze DRL Electric design kachels.

Elektrische kachel op zonne-energie

Als u zonnepanelen op uw dak heeft geïnstalleerd is elektrisch verwarmen een goed alternatief voor ‘normale’ verwarming. Zo kunt u uw huis verwarmen met uw eigen opgewekte stroom.

Uw huis elektrisch verwarmen?

Kiest u voor elektrisch verwarmen? Koop direct uw radiatoren in onze webshop en deze worden zo snel mogelijk bij u geleverd. Installatie is gemakkelijk en snel geregeld met de bijgevoegde gebruiksaanwijzingen.

ABC zonnepanelen adviseert u graag over de mogelijkheden van elektrische verwarming met zonnepanelen

Bent u benieuwd of uw eigen stroomvoorzieningen toereikend zijn voor het elektrisch verwarmen van uw woning.  Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.