Offerte aanvragen

Zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen zijn niet alleen een interessante investering voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Veel bedrijven verbruiken een behoorlijke hoeveelheid energie. Om de energiefactuur te beperken gaan steeds meer bedrijven op zoek naar een manier om het energieverbruik te compenseren. Zonnepanelen voor uw bedrijf is zowel een milieuvriendelijke als een financieel interessante oplossing.

Uw eigen energie opwekken

Uw bedrijfspand of kantoor wordt gedurende een groot deel van het jaar verlicht door de zon. Door deze zonnestralen om te zetten in energie, kunt u op een duurzame manier uw bedrijf voorzien van stroom en warmte. Door zonne-energie op te wekken en zelf te gebruiken in uw bedrijf, verdient u uw zonnepanelen al binnen 6 tot 8 jaar terug. Zonnepanelen zakelijk inzetten is dus een interessante investering voor bedrijven.

Besparen met uw zonnepanelen

De door uw zonnepanelen opgevangen energie kan voor diverse doeleinden in uw bedrijf worden gebruikt, waardoor u maandelijks minder geld kwijt bent aan energiekosten. Ook kunt u bijvoorbeeld de opgevangen energie naar warm water omzetten met een zonneboiler. Zonnepanelen voor uw bedrijf zijn dus ook een maatschappelijk verantwoordelijke optie.

Onze zonnepanelen

ABC Zonnepanelen heeft het betaalbaar maken van duurzaamheid als missie. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen van Phono Solar, Solarclarity, LG Electronica, Sunpower en Solarwatt; allen met een relatief korte terugverdientijd.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen

Heeft u interesse om zonnepanelen zakelijk in te zetten? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag bij het maken van een keuze voor de zonnepanelen die het beste bij uw bedrijf passen.