Offerte aanvragen

Referenties

9.4

De beoordeling van onze klanten

Bij ABC Zonnepanelen leveren wij enkel A-kwaliteit zonnepanelen. Samen met ons vakmanschap en onze uitmuntende service zorgen wij voor een grote tevredenheid bij onze klanten. We zien onze klanten als ambassadeurs van ons bedrijf, hun mening telt dubbel! Daarom zijn wij zo trots op onze goede referenties. Onze huidige score staat hier rechts. Benieuwd naar de reacties van onze klanten? Lees ze hieronder.

19 klanten geven ons een score van 4.7 uit 5!

Beoordeling

Gwadipolo uit

-

Beoordeling

Bartosz Gwadera uit

-

Beoordeling

Steffy De Puysseleir uit

Super vriendelijk en professioneel, zowel bij de offerte als tijdens de installatie. Ze geven snel en duidelijk antwoord op al onze vragen en geven eerlijk advies. De zonnepanelen konden ook al heel snel geplaatst worden. Tijdens de installatie hebben ze nog even onze struik gesnoeid (die schaduw gaf op de panelen) en de dakgoot leeg gemaakt :) Kortom: zeker een aanrader!

Beoordeling

Roy Gerrits uit

Erg deskundige adviseur en zeer bedreven installateurs. Mooie installatie, netjes weggewerkt. Zeer vriendelijke mensen. Dank aan Ivo en Claudia! 

Beoordeling

Maartje Dane uit

Ik wilde graag zonnepanelen laten plaatsen op mijn woning. Dankzij de snelle service van ABC Zonnepanelen ging dit hele proces super vlot. Ben er erg blij mee! 

Beoordeling

Gracita uit

Niet echt tevreden, in opdracht van de woningbouw omvormers en zonnepanelen laten plaatsen. De omvormer werd buiten in de kast (flat) waar de CV ketel ook hangt geplaatst. Op een dag keek ik in die kast, hingen er allerlei kabels los naar beneden te hangen...dit heeft dagen zo gehangen, niks geen kaartje in de bus of belletje wanneer ze dit kwamen afmaken. Uiteindelijk zelf maar gebeld...volgende dag kwamen ze de boel afmaken..nadat ik er zelf om heb moeten vragen wanneer dat ze kwamen. Bedrijf vertelde mij ook dat ze een briefje aan de deur gingen hangen wanneer ze de rest kwamen afmaken bij de andere flatbewoners. Beetje raar dat je hier als klant zijnde ZELF achteraan moet gaan!!

Onze reactie:

bedankt voor uw beoordeling. We vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over de service van ABC Zonnepanelen. Door een communicatieprobleem tussen de woningbouw, ABC Zonnepanelen en u heeft u ons zelf moeten contacteren voor de installatie van de omvormer en dit is natuurlijk niet zoals het hoort. Onze welgemeende excuses! We hopen wel dat u tevreden bent over de snelle reactie en plaatsing van de omvormer na uw telefoontje.
 

Beoordeling

Chris de Vries uit

Deze maand 2 jaar zorgeloos ABC Zonnepanelen op ons dak. Resultaat per jaar 4500 KWh gekocht voor 3850 KWh Superinvestering !!!!!!

Beoordeling

Wil Joosten uit

We hebben in sinds kort 72 panelen van het merk LG laten leggen door ABC Zonnepanelen met goede afspraken en snelle reactie was het snel geregeld en met een goede service.

Beoordeling

Robin Calis uit

Wij hebben gekekozen voor 8 maal LG 330 panelen. Er waren wat dingen die moeilijk waren bij de instalatie. Vloer verwarming op de eerste verdieping, toen hebben ze de electra buitenom gedaan maar prima weg gewerkt! Ook de meterkast was niet up to date, en dat hebben ze voor ons veilig gemaakt! Kortom prima meegedacht, wij zijn bijzonder tevreden!

Beoordeling

Cor Muller uit

Nu ruim een jaar geleden dat de zonnepanelen zijn geplaatst. Verwachte opbrengst in 2019 3015 wp is uiteindelijk 3230 wp in een jaar geworden. (9 x LG335)

Beoordeling

Arianne van Noort uit

-

Beoordeling

Marleen van de Vijver uit

-

Beoordeling

Sanne Verdoe uit

-

Beoordeling

Sophie Janssen uit

Goed geholpen door ABC Zonnepanelen

Beoordeling

Rens Kaljouw uit

Prima bedrijf en ze gebruiken top kwaliteit materiaal

Beoordeling

Sander Bruggeman uit

Na een duidelijk en eerlijk advies gekozen voor LG All Black panelen. De panelen werden snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd.

Beoordeling

Sieaux V uit

Ik had al gelezen dat ze de panelen snel konden plaatsen, maar zo snel? Super fijn!

Beoordeling

Martin uit

Super goed geholpen en gadviseerd door verkoper jack,en voor de sunpower,s 390 watt piek gegaan.
En het team van abc dat het uiteindelijk kwam instaleren waren zeer nette en goeie vakmannen.
Ziet er keurig uit en werkt perfect.
En allemaal volgens afspraak.
Met een zeer scherpe prijs.
Ik raad dit bedrijf zeker aan

Beoordeling

Arie Veilingmeester uit

Compleet systeem besteld en met dit weer heel blij met de zonnepanelen! Ze zijn snel en vakkundig geplaatst en direct geïnstalleerd. Goede communicatie ook.