Offerte aanvragen

Webasto laadpalen

Een Webasto laadpaal is een eenvoudige maar hoogwaardige laadpaal voor thuis. De Webasto Pure Black heeft een instelbaar laadvermogen van 3,7kW tot 22kW en wordt gekenmerkt door de eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. De Webasto laadpalen worden aan de muur bevestigd en hebben een vaste kabel die u niet telkens moet opbergen.

De Webasto laadpaal is geen slimme laadpaal waardoor er geen backoffice of Load Balancing mogeljk is. Hierdoor kunnen kosten niet doorberekend worden en is deze laadpaal minder geschikt voor bedrijven.

Uw elektrische auto opladen aan uw eigen Webasto laadpaal? Bekijk hier de mogelijkheden!

Wereldwijd partner op het gebied van innovatieve systemen voor bijna alle autofabrikanten en Webasto behoort tot de top 100 van leveranciers in de automotive industrie. Webasto produceert niet alleen laadpalen, maar ook dak- en verwarmingssystemen voor auto’s.

Met de laadoplossingen en de ontwikkeling van high voltage batterijsystemen richt Webasto zich op de toekomst van mobiliteit in alle sectoren.

Waarom een Webasto laadpaal?

Webasto kenmerkt zich door eenvoudig bedienbare laadstations voor thuis. Er zijn laadstations beschikbaar voor woningen en appartementencomplexen waarbij montage op de muur of een bevestigingspaal mogelijk is.Heeft u een leaseauto? Met het Webasto Next laadstation kunt u de laadsessies verrekenen met uw werkgever. 

Webasto beschikt over een ChargeConnect systeem waarin uw inzicht krijgt in de laadsessies van de Webasto Next of Webasto live laadstations. Een eenvoudig te bedienen systeem via app of desktop.

Webasto Pure Black laadpaal

De Webasto Pure is een simpel en hoogwaardig laadstation met een instelbaar vermogen tussen de 3,7kW en 22kW. Zo laadt u uw auto in no-time op! Deze laadpaal is geschikt voor auto’s met een type 2 aansluiting aan de autozijde en kan met een 1 of 3 fase opgeladen worden.

Deze Webasto laadpaal heeft één oplaadcontact met een kabel van 4,5 meter. Zo hoeft u niet elke keer de kabel uit uw auto te halen. Het bedieningspaneel is eenvoudig en gebruiksvriendelijk waarbij de laadstatus wordt weergegeven via LED’s aan de voorzijde.

Garantie op webasto laadpalen

De Webasto laadpalen hebben standaard een garantie van 5 jaar.

Offerte Webasto laadpaal

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor uw Webasto laadpaal!