Offerte aanvragen

Webasto laadpalen

Een Webasto laadpaal is een eenvoudige maar hoogwaardige laadpaal voor thuis. De Webasto Pure Black heeft een instelbaar laadvermogen van 3,7kW tot 22kW en wordt gekenmerkt door de eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. De Webasto laadpalen worden aan de muur bevestigd en hebben een vaste kabel die u niet telkens moet opbergen.

De Webasto laadpaal is geen slimme laadpaal waardoor er geen backoffice of Load Balancing mogeljk is. Hierdoor kunnen kosten niet doorberekend worden en is deze laadpaal minder geschikt voor bedrijven.

Webasto Pure Black laadpaal

De Webasto Pure is een simpel en hoogwaardig laadstation met een instelbaar vermogen tussen de 3,7kW en 22kW. Zo laadt u uw auto in no-time op! Deze laadpaal is geschikt voor auto’s met een type 2 aansluiting aan de autozijde en kan met een 1 of 3 fase opgeladen worden.

Deze Webasto laadpaal heeft één oplaadcontact met een kabel van 4,5 meter. Zo hoeft u niet elke keer de kabel uit uw auto te halen. Het bedieningspaneel is eenvoudig en gebruiksvriendelijk waarbij de laadstatus wordt weergegeven via LED’s aan de voorzijde.

Offerte Webasto laadpaal 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor uw Webasto laadpaal!