Offerte aanvragen

Sunpower zonnepanelen

Maxeon Solar Technologies is wereldwijd koploper op het gebied van innovatieve zonne-energie. Dit Amerikaanse bedrijf ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar zonnetechnologie en voert de merknamen SunPower en Maxeon. Ze zijn actief in meer dan 100 landen en hebben meer dan 1200 verkoop- en installatiepartners waar ABC Zonnepanelen er één van is.

Voordelen Sunpower panelen

Sunpower is één van de meest betrouwbare fabrikanten voor zonnepanelen. Hierdoor profiteert u van panelen met een groot aantal voordelen.

  • Duurzaamheid: Panelen van SunPower vertonen nauwelijks defecten.
  • Minimaal 25 jaar garantie: Producten van SunPower worden standaard geleverd met minimaal 25 jaar garantie.
  • Nieuwste technologieën: SunPower maakt gebruik van de nieuwste technologieën waardoor panelen optimaal presteren.
  • Hoog rendement: Panelen kunnen tot wel 25% meer opleveren dan andere panelen.
  • Inzicht: Via de speciale app van SunPower kun je gemakkelijk alle cijfers inzien rondom uw panelen.

Type SunPower zonnepanelen

SunPower heeft twee type zonnepanelen: SunPower Peformance zonnepanelen en de SunPower Maxeon panelen.

SunPower Performance panelen

De Performance zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met 35 jaar productervaring. Een Performance paneel heeft meer actieve zonnecellen in een paneel waardoor het vermogen en rendement toeneemt. Daarnaast zijn de panelen opgebouwd uit parallelle circuits, wat stroomverlies in de schaduw en bij vervuiling beperkt.

Opbrengst SunPower Performance zonnepanelen

SunPower Perfomance panelen kunnen met hetzelfde oppervlak tot 8% meer energie opwekken dan conventionele panelen. Kwalitatieve zonnepanelen met een luxe uitstraling geschikt voor particulieren en bedrijven.

SunPower Maxeon panelen

SunPower Maxeon zonnepanelen zijn fundamenteel beter! Dankzij het unieke ontwerp hebben de panelen een aantal voordelen

  • Meer zonlicht opname
  • Beter bestand tegen corrosie
  • Panelen hebben geen last van uitzetten of inkrimpen door schommelingen in temperatuur.

Opbrengst SunPower Maxeon zonnepanelen

Een Maxeon- zonnepaneel wekt in het eerste jaar tot wel 25% meer energie op dan andere panelen. De eerste 25 jaar tot wel 35% meer. Verwachte levensduur van deze revolutionaire panelen is 40 jaar.

Kwaliteitskeurmerken Sunpower panelen

De SunPower Maxeon Direct panelen hebben de prestigieuze ‘Cradle to Cradle Certified’ onderscheiding.

De SunPower Maxeon panelen en Performance panelen zijn beoordeeld als Top Performer. De PVEL Scorecard is gebaseerd op gegevens het Product Qualification Program (PQP). Deze belichten de voorbeeldige betrouwbaarheid prestaties van zonnepaneel fabrikanten wereldwijd.

Garantie en levensduur

De SunPower Maxeon panelen hebben een garantie van 40 jaar en de SunPower Performance panelen 25 jaar. Tijdens de garantie heeft u recht op service, reparatie en vervanging van een defect paneel.

40 jaar garantie op SunPower Maxeon panelen

SunPower geeft een garantie van 40 jaar op de SunPower Maxeon panelen. De garantie geldt zowel op productiefouten als fouten in het materiaal. Bovendien garanderen ze na 40 jaar een rendement van 88,3%.

25 jaar garantie op SunPower Performance panelen

De Performance zonnepanelen van SunPower worden standaard geleverd met 25 jaar productgarantie.

Ervaar de voordelen van SunPower zonnepanelen

SunPower zonnepanelen behoren tot de beste die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Duurzame panelen die maar liefst een levensduur van 40 jaar hebben. Een investering in SunPower Maxeon panelen heeft u in vijf jaar terugverdient.

Sunpower zonnepanelen kopen

ABC Zonnepanelen biedt zowel de SunPower Performance- panelen als de Maxeon zonnepanelen aan. Je kunt kiezen voor losse panelen of ze combineren met een omvormer.

Sunpower installateur

Wij zijn erkend en professioneel Sunpower Installateur. Wij installeren al jaren sunpower zonnepanelen bij onze klanten. We bieden onze panelen van sunpower niet aan als een doe het zelf pakket. Wij zullen de panelen op uw woning op de juiste manier installeren.

Vraag nu vrijblijvend een offerte voor SunPower zonnepanelen aan? Liever eerst wat meer informatie? Bel 0115-729998 of mail naar info@abczonnepanelen.nl