E-mail: Algemeen: Storingen: Planning:
Offerte aanvragen

Sunpower zonnepanelen

Maxeon Solar Technologies is wereldwijd koploper op het gebied van innovatieve zonne-energie. Dit Amerikaanse bedrijf ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar zonnetechnologie en voert de merknamen SunPower en Maxeon. Ze zijn actief in meer dan 100 landen en hebben meer dan 1200 verkoop- en installatiepartners waar ABC Zonnepanelen er één van is.

Sunpower offerte aanvragen

Type SunPower zonnepanelen

SunPower heeft twee type zonnepanelen: SunPower Peformance zonnepanelen en de SunPower Maxeon-panelen.

SunPower Performance- panelen

De Performance-zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met 35 jaar productervaring. Een Performance paneel heeft meer actieve zonnecellen in een paneel waardoor het vermogen en rendement toeneemt. Daarnaast zijn de panelen opgebouwd uit parallelle circuits, wat stroomverlies in de schaduw en bij vervuiling beperkt.

Opbrengst SunPower Performance zonnepanelen

SunPower Perfomance-panelen kunnen gedurende 25 jaar met hetzelfde oppervlak tot 8% meer energie opwekken dan conventionele panelen. Kwalitatieve zonnepanelen met een luxe uitstraling geschikt voor particulieren en bedrijven.

SunPower Maxeon-panelen

SunPower Maxeon-zonnepanelen zijn fundamenteel beter! Dankzij het unieke ontwerp nemen deze panelen meer zonlicht op, zijn ze beter bestand tegen corrosie en is de kans op uitzetten of inkrimpen door temperatuurschommelingen verleden tijd.

Opbrengst SunPower Maxeon zonnepanelen

Een Maxeon- zonnepaneel wekt in het eerste jaar tot wel 25% meer energie op dan een conventioneel paneel en naar verwachting gedurende de eerste 25 jaar 35% meer.  Verwachte levensduur van deze revolutionaire panelen is 40 jaar.

Kwaliteitskeurmerken Sunpower

De SunPower Maxeon Direct panelen hebben de prestigieuze ‘Cradle to Cradle Certified’ onderscheiding.

Zowel de SunPower Maxeon-panelen als de Performance-panelen werden beoordeeld als Top Performer op de 2021 PVEL PV-module betrouwbaarheidsscorekaart. De PVEL Scorecard is gebaseerd op gegevens het Product Qualification Program (PQP) en belicht de voorbeeldige betrouwbaarheids-prestaties van zonnepaneelfabrikanten wereldwijd.

Garantie en levensduur

De SunPower Maxeon-panelen hebben een garantie van 40 jaar en de SunPower Performance-panelen een garantietermijn van 25 jaar. Tijdens deze garantieperiodes hebt u recht op service, reparatie en vervanging van een defect paneel.

40 jaar garantie op SunPower Maxeon-panelen

SunPower geeft een garantie van 40 jaar op de SunPower Maxeon-panelen, zowel op productie- als materiaalfouten. Bovendien garanderen ze na 40 jaar een rendement van 88,3%.

25 jaar garantie op SunPower Performance-panelen

De Performance zonnepanelen van SunPower worden standaard geleverd met 25 jaar productgarantie.

Ervaar de voordelen van SunPower zonnepanelen

SunPower zonnepanelen behoren tot de beste die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Duurzame panelen die maar liefst een levensduur van 40 jaar hebben. Een investering in SunPower Maxeon-panelen heeft u in vijf jaar terugverdient, waardoor u 35 jaar geniet van gratis duurzame stroom!

ABC Zonnepanelen biedt zowel de SunPower Performance- panelen als de Maxeon-zonnepanelen aan, die u zowel los of in combinatie met een omvormer kunt afnemen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte voor SunPower zonnepanelen aan? Liever eerst wat meer informatie? Bel 0115-729998 of mail naar info@abczonnepanelen.nl