Offerte aanvragen

Solarwatt zonnepanelen

Solarwatt: een van de meest vooraanstaande zonnepanelen

Twijfelt u nog over de aanschaf van zonnepanelen? De Solarwatt zonnepanelen zijn één van de meest vooraanstaande zonnepanelen die beschikbaar zijn op de markt. Met de Solarwatt zonnepanelen koopt u echte Duitse kwaliteit. De panelen zijn in staat het hoogste rendement uit elke zonnestraal te halen. De energieopbrengst ligt maar liefst 25% boven de industrienorm. Bovendien zijn de zonnepanelen goed bestand tegen belastingen en weersinvloeden. Dat maakt de Solar panelen enorm duurzaam.

Echte Duitse kwaliteit

De Solarwatt zonnepanelen winnen al diverse jaren achter elkaar awards. In 2017 waren de panelen nog product van het jaar in Duitsland. De awards bevestigen de uitstekende kwaliteit van de Solarwatt zonnepanelen. ABC Zonnepanelen is dan ook één van de trotse dealers van Solarwatt. Bij ons kunt u van Solarwatt losse zonnepanelen kopen, maar ook complete systemen. Direct na de eenvoudige installatie staan de panelen garant voor hoge betrouwbaarheid en Duitse kwaliteit. De zonnepanelen worden geleverd met maar liefst 30 jaar fabrieks- en opbrengstgarantie. U bent dus altijd verzekerd van een duurzame bron van energie en een goede investering in de toekomst.

 

" width="560">

 

Bestel uw Solarwatt zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

Bij ABC Zonnepanelen kunt u zonnepanelen van Solarwatt kopen. Als Solarwatt dealer hebben we het ruimste assortiment losse zonnepanelen en complete systemen, waarbij een omvormer voor uw zonnepanelen zit inbegrepen. Zo kunt u eenvoudig zelf de zonnepanelen installeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw Solarwatt zonnepanelen door ons te laten installeren. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0115 729 998 of door een e-mail naar info@abczonnepanelen.nl te sturen.