Offerte aanvragen

Solarwatt zonnepanelen

Solarwatt zonnepanelen: de beste in zijn soort

Met Solarwatt zonnepanelen haalt u de meeste energie uit elke zonnestraal. De Solarwatt zonnepanelen zijn van Duitse oorsprong en staan garant voor kwaliteit en opbrengst. Doordat de producent steeds bezig is met innoveren, zijn de Solarwatt zonnepanelen één van de meest vooraanstaande zonnepanelen die beschikbaar zijn op de markt. De innovaties hebben er namelijk voor gezorgd dat de energieopbrengst van de Solarwatt zonnepanelen 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn deze zonnepanelen beter bestand tegen belastingen en milieu invloeden.

Kwaliteit gegarandeerd

Het is niet voor niets zo dat zonnepanelen van Solarwatt al diverse jaren achter elkaar awards winnen. Zo won Solarwatt in 2017 nog de award: product van het jaar in Duitsland. Deze awards bevestigen de uitstekende kwaliteit van Solarwatt zonnepanelen. Vanaf dag één na installatie staan de zonnepanelen van Solarwatt dan ook garant voor hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Het bedrijf bestaat al sinds 1993 en levert al 25 jaar kwaliteitsproducten door heel Europa. Bovendien worden de Solarwatt zonnepanelen geleverd met 30 jaar fabrieks- en opbrengstgarantie. U bent er dus altijd zeker van dat u een duurzame bron van energie tot uw beschikking heeft.

Bestel uw Solarwatt zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

Bij ABC Zonnepanelen beschikken wij over een groot assortiment Solarwatt zonnepanelen. U kunt ervoor kiezen om deze zonnepanelen los te bestellen of u kunt meteen een compleet systeem bestellen. In dit systeem zit een omvormer voor uw zonnepanelen inbegrepen. Overigens is het bij ABC Zonnepanelen ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Wij leveren doe-het-zelf pakketten waarmee u zelf uw zonnepanelen kunt installeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw Solarwatt zonnepanelen door ons te laten installeren. Vraag nu alvast vrijblijvend een offerte aan of kijk verder op onze website naar de mogelijkheden.