Offerte aanvragen

Solarwatt zonnepanelen

Zonnepanelen van Duitse kwaliteit, Solarwatt heef al meer dan 25 jaar ervaring met de zon. Solarwatt specialiseert zich in glas-glas zonnepanelen en is hierin Europees marktleider en één van de grootste leveranciers wereldwijd. Solarwatt staat voor topkwaliteit en topprestaties met als missie: het leveren van eenvoudige, complete energieoplossingen om zo bij te dragen aan de minimalisering van klimaatverandering.

Kwaliteitskeurmerken Solarwatt

Solarwatt test haar producten uitgebreid in een eigen testlaboratorium welke is geaccrediteerd door de VDE. Alle panelen worden getest volgen IEC-normen. De glas-glas zonnepanelen zijn als beste getest door de EU-project CLEAR. Ook scoren zij ‘zeer goed’ op alle onderdelen bij de consumentenbond.

Garantie en levensduur Solarwatt

De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt hebben allemaal 30 jaar all-in garantie op product en vermogen. Daarnaast zijn ze 5 jaar allrisk verzekerd tegen schade.

Opbrengst Solarwatt zonnepanelen

Door het speciale ontwerp leveren glas-glas zonnepanelen standaard 25% meer op dan een glas-folie zonnepaneel.

Glas/Glas Solarwatt zonnepanelen

De speciale glas-glas zonnepanelen van Solarwatt hebben gemiddeld een langere levensduur dan glas-folie zonnepanelen. De zonnepanelen van Solarwatt degraderen 50% langzamer dan reguliere panelen.  Ze zijn resistent tegen extreme weersomstandigheden en gecertificeerd brandveilig. Door het ontwerp is de kans op microcrack nagenoeg nul, hierdoor is jouw rendement beter.

Voordelen glas glas zonnepanelen

  • Gegarandeerd 5% gemiddelde meeropbrengst per jaar
  • Als beste getest door o.a. de Consumentenbond
  • Grootste belastbaarheid van andere mechanische invloeden van buitenaf
  • Grote resistentie tegen weersinvloeden
  • Voortreffelijke brandveiligheid
  • 30 jaar garantie op het product
  • 30 jaar lineaire opbrengstgarantie
  • 100% bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE)

Solarwatt panelen bij ABC Zonnepanelen

Bij ABC Zonnepanelen kunt u zonnepanelen van Solarwatt kopen. Als Solarwatt dealer hebben we het ruimste assortiment losse zonnepanelen en complete systemen, waarbij een omvormer voor uw zonnepanelen zit inbegrepen. Zo kunt u eenvoudig zelf de zonnepanelen installeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw Solarwatt zonnepanelen door ons te laten installeren. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0115 729 998 of door een e-mail naar info@abczonnepanelen.nl te sturen.