Offerte aanvragen

Phono Solar zonnepanelen

Twijfelt u over de aanschaf van zonnepanelen, maar weerhoudt iets u ervan om ze ook daadwerkelijk aan te schaffen? De zonnepanelen van Phono Solar nemen alle twijfels weg, want met deze zonnepanelen haalt u het maximale uit de zonuren in Nederland en doet u een duurzame investering in uw eigen toekomst. De Phono Solar zonnepanelen zijn de beste in zijn soort en bij ABC Zonnepanelen betaalt u één scherpe prijs voor de aanschaf, levering én plaatsing.

Phono solar zonnepanelen: de beste in zijn soort

Meer dan 40 jaar ervaring in schone energie. Phono Solar streeft naar innovatie en verbetering van de technologie van zonnepanelen. Phono Solar zonnepanelen zijn een van de marktleiders op het gebied van schone energie, hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Phono Solar is topproducent van Tier 1PV type panelen en ze zijn in 2016 uitgeroepen tot ‘Top Performer’ door de DNV-GL.

Kwaliteit Phono solar zonnepanelen

De producten van Phono Solar zijn van hoge kwaliteit en worden aangeraden door Photon, Laboratory, PVEL en Rated Solar Installer. De zonnepanelen worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen en intensief getest met 36 verschillende kwaliteitstesten.

Garantie en levensduur phono solar

De duurzame zonnepanelen van Phono Solar worden geleverd met een standaard productgarantie van 10 tot 15 jaar. De omvormer heeft een minimale garantie van 5 tot 10 jaar. Alle Phono Solar panelen hebben een vermogensgarantie van 25 jaar, dus na 25 jaar gebruik heb je nog een gegarandeerd percentage aan geleverde stroom.

Opbrengst Phono Solar panelen

Door het grote aantal cellen heeft een zonnepaneel van Phono Solar gemiddeld tot 25% meer opbrengst als een standaard paneel. Daarnaast presteren de panelen ook uitstekend in mindere weersomstandigheden.

Kenmerken Phono Solar zonnepanelen

De panelen van Phono Solar hebben 144 cellen in plaats van de standaard 80 tot 100 cellen. Door de micro-omvormer gaat er minder energie verloren en is het rendement beter in de schaduw. Alle panelen van Phono Solar zijn bestand tegen: impact, druk, zand. Daarnaast zijn ze zelfreinigend.

Zonnepanelen met een hoge schaduw tolerantie

De zonnepalen van Phono Solar hebben een hogere schaduw tolerantie, daardoor leveren ze ruim 3% extra energieproductie op.

Ultra Clear Ar coating

Door de Ultra Clear Ar Coating van Phono Solar heeft deze gemiddeld 12% meer overdracht dan reguliere panelen. Tevens reflecteert deze ook 30% minder.

Phono Solar panelen bij ABC Zonnepanelen

ABC Zonnepanelen biedt de Phono Solar zonnepanelen aan tegen een scherpe prijs. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de Phono Solar panelen zelf te installeren of dat u ze door ABC Zonnepanelen laat installeren. Interesse in Phono Solar panelen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of bel 0115 – 729 998.

Momenteel biedt ABC Zonnepanelen onderstaande typen Phono Solar panelen aan.