Offerte aanvragen

Meyer Burger zonnepanelen

Op zoek naar betrouwbare maar ook stijlvolle panelen? De zonnepanelen van Meyer Burger combineren kracht met een elegant ontwerp. Al meer dan 70 jaar draagt Meyer Burger bij aan schone energie. Dankzij de gepatenteerde SmartWire-technologie bieden de zonnecellen een aanzienlijk hogere energieopbrengst dan de zonnepanelen met gangbare PERC-technologieën.

Meyer Burger zonnepanelen: Krachtig, elegant en vooruitstrevend

Elegant, krachtig en vooruitstrevend. Meyer Burger produceert zonnepanelen die volledig opgaan in de omgeving. Door het strakke design en de frontafdekking van zonneglas met antireflexcoating vallen de panelen nagenoeg niet op.

De panelen van Meyer Burger worden ontwikkeld in Zwitserland en geproduceerd in Duitsland, met de eigen ontwikkelde SmartWire® technologie. Hierdoor halen de panelen een krachtige energieopbrengst.

Kwaliteit Meyer Burger Zonnepanelen

De panelen van Meyer Burger zijn duurzaam en krachtig. Meyer Burger blijft ontwikkelen en hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit.

  • Gemiddeld rendement van 22%
  • Hogere opbrengst door SmartWire-Technologie
  • Hogere stabiliteit van cellen door SWCT™-technologie

Levensduur en garantie Meyer Burger

Zonnepanelen van Meyer Burger worden geleverd met:

  • 25 jaar product- en vermogensgarantie.
  • 92% vermogensgarantie na 25 jaar

Meyer Burger bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen biedt de panelen van Meyer Burger aan voor een scherpe prijs. U kunt kiezen voor panelen inclusief montage en installatie of u kunt dit zelf doen. Interesse in zonnepanelen van Meyer Burger? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of bel 0115 – 729 998.