Offerte aanvragen

Alfen laadpalen

Alfen laadpalen zijn slimme oplaadpunten voor thuis, het werk en openbare ruimte. Ontworpen (in Nederland) om maximale oplaadsnelheden te bieden met lokale netaansluitingen.

Uw elektrische auto opladen aan uw eigen Alfen laadpaal? Bekijk hier de mogelijkheden!

Aanbod Alfen laadpalen

ABC Zonnepanelen heeft 2 types Alfen laadpalen in het assortiment. De Alfen Single Pro-line en de Alfen Double Pro-line. Een compact, enkel oplaadcontact voor thuis of zakelijk gebruik en een dubbel oplaadcontact voor omgevingen met een hoger volume.

Alfen laadpalen worden aan de muur of op een paal gemonteerd. De laders kunnen worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen. Bovendien reageert de Alfa laadpaal op flexibele energietarieven.

Waarom een Alfen laadpaal?

De Alfen laadpalen zijn geschikt voor alle elektrische auto’s en geschikt voor zakelijk en thuisgebruik. Deze laadpalen zijn te gebruiken met Alfen’s eigen managementsysteem of met ieder ander OCPP-conform managementteam voor de registratie van energieverbruik, transactiegeschiedenis en toegang op afstand voor data en upgrades.

Bovendien bevatten alle Alfen laadpalen een 6mA DC detector die de aanwezige aardlekschakelaar tegen DC lekstromen beschermd. Overbelasting van het stroomnetwerk kan niet dankzij de ingebouwde Load Balacing module en een slimme meter.

Alfen Eve Single Pro-Line laadpaal

De Alfen Eve Single Pro-line is een compact, enkel oplaadcontact met geavanceerde slimme functies voor huiselijk en zakelijk gebruik. 

Een compacte laadpaal met een laadvermogen van 3,7kW tot 22 kW die aan de muur of op een paal gemonteerd kan worden. De Eve single Pro-line laadpaal heeft een gekleurd gebruikersscherm met de mogelijkheid voor een bedrijfslogo. Dankzij de geïntegreerde RFID-lezer die de gebruikersidentificatie ondersteunt kan de stroom eenvoudig verrekent worden.

Alfen Eve Double Pro-Line laadpaal

Een dubbel oplaadcontact met geavanceerde slimme functies voor semiopenbare ruimtes als bedrijven en supermarkten, dat is de Alfen Eve Double Pro-line laadpaal.

Deze laadpaal heeft een vermogen van 3,7kW tot 22kW. De robuuste behuizing is ontworpen voor intensief gebruik en regelmatige wissels. Deze Alfen laadpaal heeft twee stopcontacten met optionele load balancing en wordt aan de muur of op een paal gemonteerd. 

De Eve Double Pro-line laadpaal heeft een gekleurd gebruikersscherm met de mogelijkheid voor een bedrijfslogo. Dankzij de geïntegreerde RFID-lezer die de gebruikersidentificatie ondersteunt kan de stroom eenvoudig verrekent worden.

Offerte Alfen laadpaal

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor uw Alfen laadpaal!