Offerte aanvragen

Alfen laadpalen

Alfen laadpalen zijn slimme oplaadpunten voor thuis, het werk en openbare ruimte. Ontworpen (in Nederland) om maximale oplaadsnelheden te bieden met lokale netaansluitingen.

Uw elektrische auto opladen aan uw eigen Alfen laadpaal? Bekijk hier de mogelijkheden!


Alfen is een verbindende factor in het elektriciteitsnetwerk met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en meer producten en diensten. Alfen laadpalen werkt aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

De laadpalen van Alfen zijn geschikt voor alle elektrische auto’s en geschikt voor zakelijk en thuisgebruik.

Waarom een Alfen laadpaal?

De Alfen laadpalen zijn geschikt voor alle elektrische auto’s en geschikt voor zakelijk en thuisgebruik. Deze laadpalen zijn te gebruiken met Alfen’s eigen managementsysteem of met ieder ander OCPP-conform managementteam voor de registratie van energieverbruik, transactiegeschiedenis en toegang op afstand voor data en upgrades.

Bovendien bevatten alle Alfen laadstation een 6mA DC detector die de aanwezige aardlekschakelaar tegen DC lekstromen beschermd. Overbelasting van het stroomnetwerk kan niet dankzij de ingebouwde Load Balacing module en een slimme meter. De laadpalen hebben een vermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW en zijn van Europese A-kwaliteit.

Modellen Alfen laadpalen

ABC Zonnepanelen heeft 2 types Alfen laadpalen in het assortiment. De Alfen Single Pro-line en de Alfen Double Pro-line. Een compact, enkel oplaadcontact voor thuis of zakelijk gebruik en een dubbel oplaadcontact voor omgevingen met een hoger volume.

Alfen laadpalen worden aan de muur of op een paal gemonteerd. De laders kunnen worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen. Bovendien reageert de Alfa laadpaal op flexibele energietarieven.

Garantie op de Alfen laadpaal

Alfen geeft 27 maanden fabrieksgarantie vanaf het moment dat de Alfen laadpalen de CIP Alfen fabriek verlaten.

Offerte Alfen laadpaal

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor uw Alfen laadpaal!