Offerte aanvragen

Laadpalen

Elektrisch rijden heeft de toekomst! Wilt u iedere dag zorgeloos op pad met een volle accu? Kies dan voor een laadpaal bij u thuis of op het werk. ABC Zonnepanelen adviseert u graag en we komen de laadpaal bij u thuis of op de zaak installeren.

Waarom zelf een laadpaal aanschaffen? 

Wanneer u elektrisch of hybride gaat rijden moet de auto opgeladen worden. Dit kan tegenwoordig al op veel publieke plaatsen, maar wat is nu makkelijker dan uw auto thuis of op het werk op te laden? Juist ja, niets.

ABC Zonnepanelen wil elektrisch laden voor iedereen toegankelijk maken. Met een eigen laadpaal kunt u uw auto altijd opladen en hoeft u deze niet steeds te verplaatsen. Bovendien is een eigen laadpaal vaak voordeliger, zeker in combinatie met zonnepanelen. Zonder zonnepanelen betaalt u alleen het huidige stroomtarief van ongeveer 0,23 euro per kWh.

Een laadpaal in combinatie met zonnepanelen

Met een elektrische auto en uw eigen laadpaal rijdt u duurzaam en voordelig. Wist u dat het nog duurzamer kan?  Met een eigen laadpaal die werkt op zonnepanelen rijdt u volledig op zelf opgewekte groene stroom. Volledig duurzaam en het heeft ook nog eens financiële voordelen. ABC Zonnepanelen installeert zowel de laadpaal als zonnepanelen voor u. Natuurlijk is het ook mogelijk om een laadpaal te intstalleren op uw reeds geïnstalleerde zonnepanelen. 

Assortiment laadpalen

ABC Zonnepanelen heeft een ruim aanbod laadpalen zodat er voor iedereen een geschikte laadpaal is. Op dit moment verkopen we Alfen en Webasto laadpalen met montage aan de muur of op een paal. Met één of twee oplaadcontacten voor thuis, op het werk of semiopenbare ruimtes. 

Laadpaal voor thuis kopen bij ABC Zonnepanelen

ABC Zonnepanelen verkoopt en installeert laadpalen bij uw thuis of op kantoor. Wij zijn officieel dealer van Alfen laadpalen en Webasto laadpalen en installeren door heel Nederland.

Op basis van uw persoonlijke situatie adviseren we u graag over de verschillende laadpalen. Voor iedereen is er een geschikte laadpaal.

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul ons offerteformulier in!