E-mail: Algemeen: Storingen: Planning:
Offerte aanvragen

Webasto Pure

Webasto Pure
  • Webasto Pure
De Webasto Pure is een simpel en hoogwaardig laadstation met een instelbaar vermogen. Het vermogen is instelbaar vanaf 3,7 kW tot 22 kW. Dit wil zeggen dat het mogelijk is om 1-fasig en 3-fasig te laden. Door de vaste kabel en LED-statuslampjes is de Webasto Pure dé offline Plug & Charge lader voor thuis! LET OP: Wij verrekenen €6,- per meter kabel dat nodig is om uw laadpaal te verbinden met uw meterkast! Lees meer

Productopties


Installatie
Wij adviseren de installatie uit te besteden om fouten te voorkomen!Artikelnummer
200-101
Prijs excl. BTW
€ 912,04
€ 1.103,57

Productbeschrijving

Laden gaat via een vaste kabel van 4,5m (Type 2), simpelweg Plug & Charge. Hierdoor hoeft u niet elke keer uw kabel op te bergen, echter kunnen alleen voertuigen met een Type2 aansluiting laden. De Webasto Pure is geen ‘slim’ laadstation, dat wil zeggen: er is geen backoffice of Load Balancing mogelijk en is niet verbonden met het internet. Dit laadstation is daarom minder geschikt voor openbare terreinen of bedrijventerreinen, omdat kosten niet kunnen worden doorgerekend. Maar door de eenvoudige installatie en bediening is dit Plug & Charge laadstation zeer geschikt voor thuis.

Via LEDs op de voorzijde van het laadstation ziet u de laadstatus of eventuele errors. Om misbruik te voorkomen kan het laadstation vergrendeld worden via een slot aan de onderzijde van het apparaat, waardoor het zonder stroom komt te zitten.

Niet zeker wat voor aansluiting en laadvermogen uw auto toestaat? Bekijk ev-database.nl en zoek uw auto!

Deze laadpaal komt inclusief aardlekautomaat.