Offerte aanvragen

SMA EV Charger

De SMA EV Charger zorgt ervoor dat u uw elektrische voertuigen op een intelligente, snelle en voordelige manier kan opladen met zonnestroom. 

Deze EV Charger van SMA wordt aangesloten op de omvormer van SMA en communiceert met de zonnepanelen. Via deze communicatie wordt het gebruik van de zonnestroom optimaal verdeeld tussen uw elektrische verbruikers en het opladen van uw elektrisch voertuig. Op deze manier worden de kosten voor aankoop viah et stroomnet bij het opladen tot het minimum teruggebracht. Om inzicht te krijgen in het verbruik van uw installatie in combinatie met de EV Charger is er de SMA Energy App: uw energie in één oogopslag!

Universele laadpaal

Door de flexibele aard van de EV Charger maakt het niet uit of uw installatie splinternieuw is, of al in tijdje in gebruik is. Daarnaast is de laadkabel met Type 2 aansluiting compatibel met alle standaard elektrische voertuigen. 

Snel en makkelijk in gebruik

De EV Charger kan makkelijk worden bediend met een draaischakelaar op het apparaat zelf, of via de SMA Energy App op uw telefoon. Laden gaat tot maximaal 22kW, driefasig. Boostfunctie voor netcompatibel eenfasig opladen tot 7,4kW. Doordat de SMA EV Charger eenfasig kan laden tot maximaal 7,4kW, is het bijna twee keer zo snel als andere laadstations.

Duurzaam

Door de combinatie met Sunny Home Manager 2.0 is er de mogelijkheid om voorrang te geven aan zonne-energie voor het opladen van elektrische voertuigen. Op deze manier wordt de maximale benutting van zonne-energie bewerkstelligd. Op deze manier maakt u gebruik van emissievrije mobiliteit, tegen minimale kosten.

100% zorgeloos uw elektrische auto opladen

Het intelligente systeem van de SMA EV Charger houdt tijdens het opladen rekening met de belasting van het net. Op deze manier wordt voorkomen dat het net overbelast raak. Door het laadvermogen aan te passen op het maximaal verkrijgbare vermogen zal het systeem altijd soepel zijn in werking. Hierdoor is er geen gevaar dat de hoofdzekering uitvalt. 

SMA EV Charger bestellen

Wilt u meer informatie over de de EV Charger om uw elektrische auto op te laden? Mail naar info@abczonnepanelen of bel ons via 0115 – 72 99 98. Natuurlijk adviseren wij u bij uw informatieaanvraag of offerteaanvraag ook over deze SMA EV Charger.