Offerte aanvragen

Alfen Double Pro-line 22kW - RFID - 1 voedingskabel - EV-Go Bundel

Alfen Double Pro-line 22kW - RFID - 1 voedingskabel - EV-Go Bundel
  • Alfen Double Pro-line 22kW - RFID - 1 voedingskabel - EV-Go Bundel
  • Alfen Double Pro-line 22kW - RFID - 1 voedingskabel - EV-Go Bundel
De Eve Double Pro-line is Alfen's vlaggenschip voor slimme oplossingen voor de semi-openbare ruimten, zoals bedrijven en supermarkten. De robuuste behuizing is ontworpen voor intensief gebruik en regelmatige wissels van gebruikers en kan aan een muur of paal worden gemonteerd. Hij bevat twee oplaadcontacten die beide zijn voorzien van optionele load balancing. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. LET OP: Wij verrekenen €12,- per meter kabel dat nodig is om uw laadpaal te verbinden met uw meterkast! Lees meer

Productopties


Montage
Heeft u liever niet dat het laadstation aan de muur gemonteerd wordt? Dan is het mogelijk om een montagepaal te gebruiken om het laadstation op de gewenste plek te krijgen, afhankelijk van ons advies.


Installatie
Wij adviseren de installatie uit te besteden om fouten te voorkomen! Zorg altijd voor reserve dakpannen.
Load Balancing
Deze techniek is praktisch als u meerdere grootgebruikers in huis heeft. De lader zal rekening houden met het stroomverbruik. De restcapaciteit van uw net wordt gebruikt om uw auto zo snel mogelijk op te laden. Voorkomt ook dat de stoppen eruit vliegen.
Backoffice
Dit is het beheersysteem van de laadpaal. Via de backoffice wordt uw laadpaal slim en worden de functies waarvoor u deze laadpaal zou koopt optimaal gebruikt.
Logo in display
Het logo van uw bedrijf in de display van de laadpaal.Artikelnummer
200-104
Prijs excl. BTW
€ 3.025,62
€ 3.661,00

Productbeschrijving

Alfen Double Pro-line

Eigenschappen

  •       3 fase, tot 22kW
  •       Twee sockets
  •       Montage aan de wand of optionele montagepaal
  •       RFID of Plug & Charge
  •       3,5” fullcolour display
  •       Online laadpaal; Load Balancing, Smart Charging Network en backoffice mogelijk
  •       MID certified energiemeter
  •       DC detectie

De Alfen Double Pro-line is verbonden met het internet en voorzien van slimme technologieën, waardoor het laadstation optimaal kan functioneren in samenwerking met het elektriciteitsnetwerk. Denk hierbij aan Dynamic Load Balancing of het Smart Charging Network. 

*Toelichting: dit laadstation heeft 1 voedingskabel. Wanneer er twee voertuigen zijn aangesloten wordt het maximale laadvermogen verdeeld tussen beide sockets. Bij aansluiting van één voertuig kan het maximale laadvermogen worden benut, mits het voertuig dit ondersteunt.

Dynamic Load Balancing
Deze techniek is praktisch voor u als u meerdere grootgebruikers in huis heeft. De lader zal rekening houden met het stroomverbruik. De restcapaciteit van uw aansluiting wordt gebruikt om uw auto zo snel mogelijk op te laden. U loopt hierdoor nooit het risico dat uw hoofdzekering eruit vliegt. Dynamic Load Balancing wordt aangesloten op de uw slimme meter. Heeft u geen slimme meter? Dan is een TQ meter de oplossing.

Smart Charging Network
Het Smart Charging Network (SCN) van Alfen is de meest geavanceerde laadpleintechnologie op de markt. Het werkt als een sociaal laadnetwerk, zonder masters en slaves. Alle laadstations stemmen de laadsnelheid onderling af. Hoewel ingesteld en functionerend als een groep, blijven de laadstations individueel benaderbaar en stuurbaar. Zo behoudt u de controle over het netwerk. Met het Smart Charging Network wordt het beschikbare vermogen eerlijk verdeeld over de aanwezige gebruikers. Een voertuig is volgeladen? Dan krijgen de andere aangesloten voertuigen automatisch meer. 

EV-Go bundel
22kW bundel (3-fase, 22kW, 32A):
- Alfen Double Pro-line 22kW, 1 voedingskabel
- RFID Authorisation
- E-Flux backoffice (incl 6 maanden gratis, echter wel eenmalig €9,95 aansluitingskosten)

Pak direct uw voordeel met de EV-Go bundel. Via deze bundel kunnen wij ervoor zorgen dat uw laadpaal installatie zo eenvoudig mogelijk verloopt. U kan bij E-Flux een laadpas/backoffice abonnement afsluiten, volledig afgestemd op uw behoeften. Meer weten over de mogelijkheden van het E-flux backoffice? Klik hier

Na uw aankoop ontvangt u uw lader. U registreert uzelf of uw bedrijf als gebruiker bij E-Flux en kiest een passend abonnement. Dat kan via deze link. Uw aanmelding zorgt ervoor dat u uw laadstation na installatie kunt benaderen via een overzichtelijke backoffice. Dit maakt het mogelijk om gastverbruik toe te staan en om laadkosten te verrekenen met uw werkgever bijvoorbeeld. Ook geeft dit u recht op ondersteuning bij de installatie en tijdens het gebruik van uw lader.


Niet zeker wat voor aansluiting en laadvermogen uw auto toestaat? Bekijk ev-database.nl en zoek uw auto!

LET OP: Neem voor graaf- en maatwerk contact met ons op, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan!

Deze laadpaal komt inclusief aardlekautomaat.