E-mail: Algemeen: Storingen: Planning:
Offerte aanvragen

Laadpaal

Met een eigen laadpaal kun u thuis gemakkelijk en snel uw elektrische auto opladen. Op zoek naar een laadpaal? Dan bent u bij ABC zonnepanelen aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een laadpaal bij u thuis of op uw werk.

Laadpaal voor uw elektrische auto

ABC zonnepanelen is expert in laadpalen. Wij verkopen enkel laadstations van de beste merken. Bekijk ons assortiment laadpalen en vraag een offerte aan. U kunt bij ons terecht voor laadpalen die aan de muur gemonteerd worden, de wallbox laadpaal en laadpalen die losstaan.

Laadpaal laten installeren bij u thuis

Wij zij officieel dealer van de merken laadstations die wij verkopen en zijn gespecialiseerd om deze te installeren bij u thuis. Bent u op zoek naar een kwalitatieve laadpaal dan raden wij zeker onze topmerken Alfen en Webasto aan.

Wat is de beste laadpaal voor mij?

Bij het maken van een keuze voor uw persoonlijke laadpaal zijn er veel zaken waarmee rekening gehouden dient te worden.

  • De laadsnelheid van uw auto
  • Het vermogen van de laadpaal
  • Uw elektriciteit aansluiting in uw meterkast.
  • Het type stekker van uw elektrische auto.

Wij adviseren u graag in de keuze voor uw laadpaal.

Wat kost een laadpaal?

Het investeren in een laadpaal is vaak een slimme keuze. Soms kunt u uw elektrische auto opladen met een ‘normaal’ stekkerpunt. Echter is een laadpaal afgestemd op uw auto het beste. De kosten van een laadpaal zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daarom brengen we bij ABC zonnepanelen altijd een offerte uit die past bij uw specifieke situatie. Wilt u het maximale uit uw elektrische oplaadpunt halen? Combineer deze dan met zonnepanelen.

Vraag uw laadpaal aan bij ABC zonnepanelen.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing voor uw laadpaal aan huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan.