Enphase thuisbatterij

ABC Zonnepanelen biedt de thuisbatterij van Enphase aan. Deze IQ Battery maakt gebruik van kobaltvrije lithium-ijzerfosfaattechnologie (LFP), batterijen met deze technologie keveren betere prestaties bij hoge temperaturen. De IQ Batteries leveren stroom onder de zwaarste weeromstandigheden zoals regen, ijzel en sneeuw.

U kunt de batterij zowel binnen als buitenhuis laten installeren bij temperaturen van -15°C tot 60°C.

Enphase thuisbatterij

Enphase Encharge Accu

•       1 Enphase Encharge Accu
  •       1 Enphase Envoy S-metered
  •       1 Connection kit
  •        Automaat
  •       1 Q Relais
  •       1 CAT 5 kabel en 2 meetspoelen
Vanaf:€ 4.279,00 € 0,00€ 3.536,36 excl. BTW

Omschrijving

Laat de zon in je huis

Efficiëntie & duurzaamheid, met Enphase en Home Connect. Maak kennis met de smart home-oplossingen op basis van zonne-energie, met accurate info en monitoring van het energieverbruik. Gebruik de energie wanneer zonnestroom overvloedig beschikbaar is. Of sla de energie op in een thuisbatterij. Tegelijk kan je de toestellen zo instellen dat ze actief worden tijdens de daluren, wanneer elektriciteit goedkoper is. Micro-omvormers zijn een innovatieve oplossing om de opbrengst van zonnepanelen te maximaliseren.

Enphase is marktleider in zonne-installaties met micro-omvormers en bijhorende thuisbatterijen. Deze systemen kan je vlot koppelen met slimme huishoudtoestellen, via wifi en een smartphone-app. Op die manier ga je energie-efficiënter wonen én leven!

Gemakkelijk uit te breiden

Het systeem van de IQ batteries zijn zo ontwikkeld dat je deze makkelijk uit kunt breiden. Start met één thuisbatterij en breidt uit wanneer uw energiebehoefte veranderd. Met het modulaire systeem kunt u alle kanten op.

Slim beheren in de app

De IQ Battery wordt beheerd via een handige app. Hierin kunt u gemakkelijk en snel alle belangrijke data rondom uw verbruik inzien. Bijvoorbeeld hoeveel energie u heeft opgeslagen en hoeveel u verbruikt.

10 jaar garantie

De thuisbatterijen van Enphase worden standaard geleverd met een garantieperiode van 10 jaar.

Opslagcapaciteit

We bieden twee modellen aan van thuisbatterijen van Enphase: De accu N Charge 3T en de accu N Charge 10T. Deze hebben respectievelijk een opslagvermogen van 3,5 KwH en 10,5 KwH.

Geld besparen op uw energierekening
Milieuvriendelijke energie opwekking
Meerwaarde voor uw woning

De beste zonnepanelen bij ABC Zonnepanelen

ABC zonnepanelen is leverancier en partner van de beste merken voor zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend installateur van alle merken die we verkopen.

ABC Zonnepanelen scoort een 4,7 uit 5 op basis van 33 beoordelingen!