Offerte aanvragen

Zijn zonnepanelen in Nederland interessant?

Ja, Nederland krijgt ongeveer 1000 kWh per vierkante meter per jaar aan zonlicht. En wereldwijd is er meer dan 5000 keer zonne-energie beschikbaar dan dat we nodig hebben. Hierbij komt ook kijken dat er zonlicht de gedurende dag is en dat Nederland 1 van de hoogste elektriciteitsprijzen van Europa heeft. 

Duurzame zonnepanelen in Nederland

Kiest u voor zonnepanelen in Nederland, dan bent u direct duurzamer bezig. Er komt namelijk geen CO2 vrij bij de productie van zonne-energie. Daarnaast produceren zonnepanelen geen geluidsoverlast en stoten ze geen enkele schadelijke gassen uit. Het is hierdoor een veilige en schone manier van energie opwekken.

Bespaar kosten met uw zonnepanelen

Nederland heeft een van de hoogste elektriciteitsprijzen van heel Europa. Door voor zonnepanelen van ABC Zonnepanelen te kiezen, creëert u op de langere termijn een lagere energierekening. Dit maak het extra interessant om te kiezen voor zonnepanelen voor uw woning in Nederland.  

Neem contact op

Wij hebben u een aantal redenen gegeven waarom zonnepanelen ook in Nederland zeer interessant zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Of heeft u andere vragen over het installeren van zonnepanelen? Wij helpen u graag verder. De specialisten van ABC Zonnepanelen staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Stuur uw vraag per mail naar info@abczonnepanelen.nl.

Bekijk alle veel gestelde vragen

Andere vragen in de categorie Algemeen