Offerte aanvragen

Retourneren

Zichttermijn

Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. 

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het  retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:

Binnen de zichttermijn van 14 dagen
Als het artikel compleet is
in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om:

Complete Systemen.
Reeds gemonteerde artikelen.
Op maat gemaakte systemen die aangeleverd worden na een offerte traject.
Door ons installatiebedrijf gemonteerde systemen.
 Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.
 

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:  

Voeg altijd de retourbon bij het pakket.
Stuur je meer dan één pakje terug en heb je maar één retourbon, voeg dan bij de andere pakketten een briefje met daarop je naam, adres en klantnummer.

Retourafspraak 

Je kunt je retouropdracht doorgeven

Je geeft zelf aan op welke datum (en bij kleinere artikelen ook op welk dagdeel) je de bestelling wilt laten ophalen. Voor grote artikelen krijg je de avond voor of uiterlijk om 08:00 uur op de ochtend van de ophaaldatum bericht over het tijdstip waarop jouw retourzending wordt opgehaald (ma-vr 08.00-20.00 uur).

Ben je onverwacht niet thuis wanneer onze afhaaldienst komt? Onze ophaaldienst doet een bericht in de bus met informatie over de vervolgafspraak.
 
 Kleinere artikelen kun je het beste naar een TNT punt brengen.

ABCZonnepanelen.nl werkt voor retourneren met TNT Post voor kleinere artikelen. Kies je ervoor je bestelling op een andere manier te retourneren dan hierboven beschreven, dan komen de frankeerkosten voor eigen rekening.

Kosten voor retourneren 

Je betaalt verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van je bestellingen. Retourneren is gratis. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren. Is het artikel al teruggeboekt op je rekening, maar de verzendkosten nog niet?

Dan worden deze kort daarop teruggestort.

Als je bij je retour een nieuwe bestelling plaatst, brengen wij wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. 

Ik heb een tegoed

Heb je je volledige bestelling vooraf met iDEAL betaald en is er door het retourneren of annuleren van artikelen een tegoed ontstaan, dan storten wij dit direct terug en staat dit binnen enkele dagen weer op je rekening. Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon, betalen wij niet uit.