Offerte aanvragen

Zun infraroodpaneel aluminium 300 Watt (30cm x 90cm)

Zun infraroodpaneel aluminium 300 Watt (30cm x 90cm)
  • Zun infraroodpaneel aluminium 300 Watt (30cm x 90cm)
  • Zun infraroodpaneel aluminium 300 Watt (30cm x 90cm)
  • Zun infraroodpaneel aluminium 300 Watt (30cm x 90cm)
Zun infraroodpaneel 300Watt Lees meer

Productopties


ThemostaatArtikelnummer
113-338
Prijs excl. BTW
€ 164,46
€ 199,00

Product downloads

Infraroodpanelen

Productbeschrijving

De gladde panelen zijn ideaal om een foto op te laten drukken. Je krijgt dan kunst wat warmte uitstraalt. De infrarood-warmte panelen zijn zowel decoratief als functioneel en bijna niet herkenbaar als verwarmingselement/paneel. Ze passen uitstekend gewoon in de hedendaagse lifestyle van een modern of jeugdige of klassiek interieur. De infrarood-warmtepanelen geven u een zeer fijne en behaaglijke stralingswarmte zonder de luchtvochtigheid aan te tasten en zorgen voor een directe en constante temperatuur in de woonkamer.

Onzichtbare infrarood stralen verwarmen lichamen en objecten en de massa (muren, tafels, meubels, plafonds enz.). Hierdoor zijn de objecten over het algemeen zo’n halve graad warmer dan de ruimte zelf. Condens op de muren krijgt hierdoor geen kans! Dit zorgt ervoor dat problemen, zoals het loslaten van behang en de vorming van schimmel, worden voorkomen. Een ander voordeel is dat door de warmere muren het onaangename gevoel van een koude luchtstroom wordt verminderd. De geabsorbeerde warmte wordt door de objecten weer afgegeven aan de rest van de ruimte. Een gelijkmatige warmte is het resultaat. Omdat objecten de eigenschap hebben om warmte langer vast te houden dan lucht, zal het openen van een deur dan ook niet meteen resulteren in een sterke daling van de temperatuur in de ruimte.

Zun Infrarood verwarming werkt op basis van lange golf infraroodstraling. De ecologisch besparende warmtepanelen leveren een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu. 

Afmeting: 30 x 90 x 2,5 cm
Behuizing: Blank Aluminium profiel
Gewicht: 3 - 4 kg 
Vermogen: Type 1 = 250 Watt , Type 2 = 300 Watt
Spanning:230 V / 50/60 HZ
Kabeldoorsnede Kabeldo