Offerte aanvragen

ThermIQ infraroodpaneel 550 watt (60cm x 60cm)

ThermIQ infraroodpaneel 550 watt (60cm x 60cm)
ThermIQ infraroodpaneel van 550Watt van 60cm x 60cm Lees meer

Productopties


Kleur


ThemostaatArtikelnummer
112-988
Prijs excl. BTW
€ 445,00
€ 538,45

Product downloads

Infraroodpanelen

Productbeschrijving

Dit infrarood paneel 550Watt van ThermIQ wekt de infraroodwarmte op middels de semiconductor laag, die is aangebracht op een plaat van veiligheidsglas. Deze specifieke laag wordt gemaakt d.m.v. een speciaal chemische recept. De technologie voorziet in juiste samenstelling en dikte van deze laag, waardoor het gewenste gebied van infrarood wordt bereikt. Hiermee wordt zorg gedragen voor het prettige en gezonde gevoel aan warmte, wat zo kenmerkend is voor de ThermIQ panelen.

Het paneel wordt afgebouwd met isolatie, een aluminium frame met achterwand en het elektrische systeem.

Sensoren

D.m.v. het toepassen van sensoren wordt voorzien in communicatie met het paneel. Deze sensoren zorgen ervoor dat de temparatuur constant blijft. In samenwerking met de klimaatregelsystemen van ThermIQ (zie specifieke brochure) wordt bovendien voorzien in optimale bezuiniging in energieverbruik en het slim regelen van series van panelen ter voorkoming van schommeling in belasting van het elektriciteitsnet. Kortom een systeem met IQ!

De verwarmingselementen van ThermIQ zijn standaard verkrijgbaar in 3 afmetingen en in 2 kleuren. De infraroodpanelen zijn uitgerust met een aluminium frame en eenvoudig te monteren met bijgeleverde beugels. Ze zijn esthetisch passend in alle interieurvormen.

De huidige afmetingen van de infrarood panelen zijn: 120 x 60 cm, 120 x 30 cm en 60 x 60 cm

De panelen zijn standaard verkrijgbaar wit of zwart, met de keus glanzend of mat.