Offerte aanvragen

Zun infraroodpaneel spiegel 600 Watt (60cm x 90cm)

Zun infraroodpaneel spiegel 600 Watt (60cm x 90cm)
  • Zun infraroodpaneel spiegel 600 Watt (60cm x 90cm)
  • Zun infraroodpaneel spiegel 600 Watt (60cm x 90cm)
Zun infraroodpaneel 600Watt Lees meer

Productopties


ThemostaatArtikelnummer
113-328
Prijs excl. BTW
€ 387,60
€ 469,00

Product downloads

Infraroodpanelen

Productbeschrijving

De kosten verminderen en een energiebesparing die kan oplopen 25 tot 30 procent IR warmtepanelen zetten stroom direct om in effectieve warmte waar het nodig is. Infrarood warmte hoeft niet door de lucht te worden getransporteerd en gaat dan ook minder snel verloren. Grote open ruimten hoeven niet in hun geheel te worden verwarmd, maar slechts op plaatsen waar daadwerkelijk behoefte aan warmte is. IR warmtepanelen verwarmen mensen en materie rechtstreeks, dus zonder eerst alle lucht in de ruimte te hoeven opwarmen.  Bovendien wordt de warmte gelijkmatig over de ruimte verdeeld, terwijl de warmte bij conventionele verwarming vooral bij de plafonds is geconcentreerd. Er is nog een belangrijk verschil. Warmte die in de lucht aanwezig is, kan weglekken via openstaan de deuren. Via infrarood opgewekte warmte wordt opgenomen door de vloeren, wanden en objecten, en zal dus minder snel weglekken.

Natuurlijk wilt u zelf bepalen waar en wanneer u het warm wilt hebben.
Vanwege de variabele toepassing kunt u comfortabele warmte ontvangen, permanent of op tijdstippen, precies waar en wanneer het nodig is. Zelfs in een studiekamer, badkamer, massageruimte of huiskamer kunnen verschillende thermische comfort zones worden gegenereerd.

Zun Infrarood verwarming werkt op basis van lange golf infraroodstraling. De ecologisch besparende warmtepanelen leveren een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu. 

Afmeting: 60 x 90 x 2,5 cm
Behuizing: 5 mm coated protection glass
Gewicht: 9 kg
Vermogen: Type 1 = 600 Watt
Spanning:230 V / 50/60 HZ
Kabeldoorsnede Kabeldoorsnede: 3 x 1,5 mm / 3 meter
Aansluiting: Stekker