Offerte aanvragen

Zun glas

Zun infrarood panelen behoren kwalitatief tot de absolute wereldtop en geven duurzame energie een extra dimensie. De filosofie achter deze energiebesparende producten is dat het gebruik van gas kan worden afgeschaft en dat wij in onze dagelijkse behoefte volledig door middel van elektra kunnen wonen en werken. Zon- en windenergie wekken elektra op om alles in woningen, kantoor en industrie elektrisch te kunnen verwarmen. Het gebruik van gas om objecten te verwarmen is niet meer van deze tijd! De zon verwarmt de aarde al eeuwen op door infrarood. Deze betaalbare en besparende technologie biedt de ultieme verandering en kan de Co2 uitstoot fors laten dalen.

Zun infrarood panelen hebben een zeer lange levensduur en geen enkel onder- houd nodig. De panelen werken compleet onafhankelijk van brandstoftanks, (C.V. en gas)leidingen, rookkanalen of schoorstenen. 100% energie in, is 100% energie uit.

Controle hebben over waar en wanneer u een ruimte wilt verwarmen. Vanwege de variabele toepassing kunt u comfortabele warmte ontvangen, permanent of op tijdstippen, precies waar en wanneer het nodig is. Zelfs in een eenpersoonskamer kunnen verschillende thermische comfort zones worden gegenereerd.